Ο Χάρι και η Μέγκαν απαντούν στον Τραμπ : «Θα πληρώσουμε μόνοι μας»

Τώρα πως ακριβώς θα γίνει αυτό, είναι ένα ερώτημα που απασχολεί πολλούς, από τον Ιανουάριο που ανακοίνωσαν πως παραιτούνται από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.
|
PA

«Θα πρέπει να πληρώσουν». Ο Τραμπ έμαθε για τις δημοσιεύσεις που αναφέρουν ότι η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι μετακόμισαν στις ΗΠΑ και έσπευσε να ενημερώσει τον αμερικανικό λαό μέσω tweet ότι δεν σκοπεύει να πληρώσει για την ασφάλειά τους.

Ο Αμερικανός πρόεδρος αφού πρώτα εξέφρασε τον σεβασμό του για την βασίλισσα δεν παρέλειψε να προσθέσει πως, εάν όντως ο εγγονός της αποφασίσει να μείνει στο Λος Άντζελες, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, θα πρέπει να πληρώσει για την δική του ασφάλεια.

Κανείς δεν γνωρίζει γιατί ο Τραμπ προέβη σε δημόσια ανακοίνωση για ένα τέτοιο θέμα, αλλά εκπρόσωπος του πριγκιπικού ζευγαριού, με τον οποίο επικοινώνησε η Daily Mail, δήλωσε πως η ασφάλεια για τον δούκα και την δούκισσα του Σάσεξ θα είναι ιδιωτικά χρηματοδοτημένη.

Τώρα πως ακριβώς θα γίνει αυτό, είναι ένα ερώτημα που απασχολεί πολλούς, από τον Ιανουάριο που ανακοίνωσαν πως παραιτούνται από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Όταν μετακόμισαν αρχικά στον Καναδά, επειδή ήταν Διεθνώς Προστατευόμενα Άτομα, η καναδική κυβέρνηση ήταν εκείνη που πλήρωνε για την ασφάλειά τους. Ωστόσο, το ομοσπονδιακό γραφείο Δημόσιας Τάξης, είχε κάνει ξεκάθαρο πως η κρατική προστασία θα τελείωνε στις 31 Μαρτίου, που είναι και η ημερομηνία που ο Χάρι και η Μέγκαν θα σταματήσουν να αποτελούν ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το μεγαλύτερο ερώτημα είναι αν το ζευγάρι σκοπεύει όντως να μείνει στην Καλιφόρνια και για πόσο καιρό. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την βασιλική οικογένεια, η Μέγκαν ετοιμάζει μια συνεργασία με την Ντίσνεϊ.

Δεδομένου λοιπόν των συνθηκών λόγω κορονοϊού, το ζευγάρι μετακόμισε στις ΗΠΑ, πριν κλείσουν τα σύνορα με τον Καναδά. Μένει να δούμε τι μας ετοιμάζουν στο νέο τους ξεκίνημα.

πηγή: HuffPost US