ΔΙΕΘΝΕΣ
01/02/2019 17:04 EET | Updated 01/02/2019 17:08 EET

Χάρι και Μέγκαν στο χιονισμένο Μπρίστολ - Οι θαυμαστές δεν κάμφθηκαν (pics)

Το πριγκιπικό ζεύγος στα χιόνια...με πάρα πολλούς θαυμαστές, παρά τις «κακές φήμες»

Chris Jackson via Getty Images

Παρά το ακατάπαυστο κουτσομπολιό στα social media, με τις φήμες περί κακής συμπεριφοράς της Μέγκαν σε βοηθούς της και...ακόμα χειρότερων σχέσεων με την Κέιτ Μίντλετον, η εικόνα που κατέγραψαν τα βρετανικά ΜΜΕ σήμερα μαρτυρούν ότι το πριγκιπικό ζεύγος παραμένει δημοφιλέστατο - τουλάχιστον στα μάτια των κατοίκων του Μπρίστολ!

POOL New / Reuters

 Κάτω από το πυκνό χιόνι που έπεφετε επί ώρες και με πολύ τσουχτερό κρύο, εκατοντάδες άνθρωποι - ορισμένοι από τους οποίους μαζί με τα μικρά παιδιά τους - στάθηκαν στα πεζοδρόμιο για να υποδεχθούν τον Χάρι και την Μέγκαν, που έδειξαν να το εκτιμούν και έσπευσαν να χαιρετίσουν πολλούς και να συζητήσουν μαζί τους.

«Ελπίζω ότι όλοι θα πάρουν ένα ωραίο φλιτζάνι τσάι μετά από αυτό”, είπε η Μέγκαν, καθώς αιφνιδιάστηκε ευχάριστα.

ASSOCIATED PRESS

 Ο Χάρι και η Μέγκαν, πρώην ηθοποιός που περιμένει το πρώτο τους παιδί την άνοιξη, πήγαν στο Μπρίστολ για να επισκεφθούν το ”Παλαιό Βίκ”, που χτίστηκε το 1766 και είναι το παλαιότερο θέατρο στον αγγλόφωνο κόσμο.

POOL New / Reuters

Αργότερα, επρόκειτο να επισκεφτούν την Empire Fighting Chance, μια φιλανθρωπική οργάνωση που προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την πυγμαχία για να βοηθήσει τους νέους, όταν αυτοί αποτυγχάνουν στο σχολείο ή κινδυνεύουν να παρασυρθούν στην ανεργία ή στο έγκλημα.

Mark Cuthbert via Getty Images
ASSOCIATED PRESS