Χρήστης τρόλαρε φωτογραφία της Pink στο Instagram και εκείνη έδωσε την καλύτερη απάντηση

Ποια η απάντηση της εξοργισμένης τραγουδίστριας.

Η Pink δεν δέχεται κανένα τρολάρισμα και κανένα αρνητικό σχόλιο όσον αφορά την οικογένειά της και αυτό το απέδειξε με την επική απάντηση που έδωσε σε «φαν» της που σχολίασε αρνητικά την οικογενειακή της φωτογραφία στο Instagram.

Την Παρασκευή η δημοφιλής τραγουδίστρια κοινοποίησε στα social media μια φωτογραφία που δείχνει εκείνη και τον άντρα της να γευματίζουν μαζί με τα δύο παιδιά τους, την Γουίλοου 7 ετών και τον Τζέιμσον, 2 ετών.

«Τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα κατά την διάρκεια της περιοδείας, μένουμε μόνοι μας και οι 4, αποκλεισμένοι από τον έξω κόσμο και τρώμε όλοι μαζί σαν οικογένεια», έγραψε η 39χρονη Pink στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Την φωτογραφία σχολίασε ένας φαν της γράφοντας «Μόνο που το πόσταρες στο Instagram».

Η Pink δεν άφησε ασχολίαστη την αντίδραση του χρήστη και εμφανώς εξοργισμένη του απαντάει:

«Ναι, μου αρέσει να προμοτάρω υγιεινά πράγματα. Ακόμη μου αρέσει να υπενθυμίζω σε μερικά άτομα να μην γίνονται εντελώς μ***. Θεώρησέ το και δική σου υπενθύμιση».

Το σχόλιο αιφνιδίασε τον χρήστη ο οποίος ξανά σχολίασε «.... θα ερχόμουν να σε ακούσω την Κυριακή στο Νάσβιλ, ακόμα μου αρέσει η μουσική σου» στο οποίο απάντησε και πάλι η τραγουδίστρια «Αυτό δεν αλλάζει την δική μου απάντηση. Μάλλον είσαι λίγο μπερδεμένος».

Η Pink κάνει περιοδεία για να προωθήσει το άλμπουμ της «Beautiful Trauma» στην οποία την ακολουθούν ο άντρας της μαζί με τα παιδιά τους.

Η ίδια παραδέχθηκε ότι το να έχει τα παιδιά μαζί της στην δουλειά είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει κάνει ποτέ, αλλά νιώθει ευτυχισμένη που της δίνεται η δυνατότητα να το ζήσει με την οικογένειά της.

Σίγουρα δεν θα αφήσει λοιπόν τον οποιονδήποτε να χαλάσει την ωραία ατμόσφαιρα με τον αρνητισμό του.

Πηγή: Daily Mirror