Ταξιδιωτικό γραφείο ψάχνει Instagrammer για δωρεάν διακοπές πολυτελείας στην Ελλάδα

Με όλα τα έξοδα πληρωμένα και 560 ευρώ δώρο.
ac productions via Getty Images

Σας αρέσει να ταξιδεύετε στην Ελλάδα, να τραβάτε φωτογραφίες και να τις ανεβάζετε στο Instagram; Τί θα λέγατε για έναν πολυτελή γύρο της χώρας σε 9 μέρες, με όλα τα έξοδα πληρωμένα και 560 ευρώ για τον κόπο σας;

Η ευκαιρία είναι μοναδική και την προσφέρει ένα καινούργιο γραφείο ταξιδίων, το οποίο άνοιξε τον Αυγουστο. Είναι το «Unforgettable Greece», το οποίο ειδικεύεται σε κρουαζιέρες και περιηγήσεις ανά την Ελλάδα, με έμφαση σε αυθεντικές και μοναδικές εμπειρίες.

Ο νικητής του διαγωνισμού και ένας συνοδός του, θα κερδίσουν ένα ταξίδι 9 ημερών που περιλαμβάνει την Αθήνα, τη Μύκονο, την Σαντορίνη και την Κρήτη. Το γραφείο εξασφαλίζει διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία και δραστηριότητες όπως βόλτα στην Ακρόπολη, ηλιοβασίλεμα σε ιστοπλοϊκό στην Σαντορίνη, ένα τουρ στις παραλίες της Μυκόνου με τζιπ και ιδιαίτερα μαθήματα μαγειρικής στην Κρήτη.

Εκτός από τα παραπάνω, ο νικητής θα πάρει και ένα Samsung S10 για να τραβήξει τις φωτογραφίες που θα σαρώσουν το Instagram.

Αν σας ενδιαφέρει το θέμα, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, κάνοντας share την καλύτερη ταξιδιωτική φωτογραφία σας στο Instagram, χρησιμοποιώντας το tag @unforgettablegreece και το hashtag #UnforgettableInstagrammer.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα