Διάρρηξη ΥΠ.ΕΣ: Δεν προκύπτει παρουσία αγνώστου στη Διεύθυνση Εκλογών

Υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ σχολίασε στη HuffPost πως ο καταγγέλλων Διευθυντής είναι αντιμέτωπος με πειθαρχικό συμβούλιο για την υπόθεση διαρροής στοιχείων εκλογέων.
.
.
EUROKINISSI

Την ώρα που συνεχίζεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια η διερεύνηση του σκληρού δίσκου από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του γραφείο του Διευθυντή Εκλογών, τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών ήδη έχουν τα πρώτα στοιχεία στη διάθεσή τους από την εξέταση δακτυλικών αποτυπωμάτων και DNA.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε στην κλειδαριά ούτε στο πλαίσιο τής πόρτας ή τον χώρο του γραφείο δεν βρέθηκε δακτυλικό αποτύπωμα ή δείγμα γενετικού υλικού από άγνωστο πρόσωπο, του οποίου να μην δικαιολογείται η παρουσία στη Διεύθυνση Εκλογών.

Επιπλέον ούτε στις κάμερες ασφαλείας ούτε στο βιβλίο ”εισόδου - εξόδου”, όπου καταγράφονται οι επισκέπτες του κτιρίου, φαίνεται κάποιο άτομο που να μην έχει σχέση με την υπηρεσία, ενώ κανένας από τους υπαλλήλους δεν είδε κάποιον άλλον, εκτός του Διευθυντή, να πλησιάζει το γραφείο του.

Υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ σχολίασε στη HuffPost πως ο καταγγέλλων Διευθυντής είναι αντιμέτωπος με πειθαρχικό συμβούλιο για την υπόθεση διαρροής στοιχείων εκλογέων.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ο 59χρονος Διευθυντής Εκλογών της κεντρικής υπηρεσίας του Υπουργείου κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως ότι, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας και ενώ απουσίαζε από το γραφείο του και κανείς άλλος δεν ήταν παρών, ένας άγνωστος παραβίασε την κλειδαριά και έσπασε το πλαίσιο της πόρτας.

Από το εσωτερικό του γραφείου, όπως είπε στην κατάθεσή του, δεν είδε να έχουν αφαιρέσει κάτι, αλλά τόνισε στους αστυνομικούς ότι τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές υπάρχουν σημαντικά δημόσια έγγραφα, τα οποία φοβάται μην έχουν αντιγραφεί ή ακόμα και αλλοιωθεί.

Δημοφιλή