Η σωστή και αποτελεσματική διατροφή θέλει τρόπο και εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής.

Διατροφή χωρίς να πεινάς: Ένα έξυπνο εξατομικευμένο πλάνο διατροφής χωρίς στερήσεις & αποτέλεσμα με διάρκεια

Το τέλος στις σκληρές δίαιτες: Μια ισορροπημένη διατροφή “κομμένη & ραμμένη” πάνω σου.
Η σωστή & αποτελεσματική διατροφή δε θέλει κόπο και στερήσεις. Θέλει τρόπο και εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής.
fitbuddy
Η σωστή & αποτελεσματική διατροφή δε θέλει κόπο και στερήσεις. Θέλει τρόπο και εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής.

Δεν είναι λίγες οι φορές που τόσο εμείς, όσο και οι γύρω μας έχουμε προσπαθήσει να χάσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα βάρος. Και το χάσαμε όντως. Το θέμα πάντα και για όλους είναι πως δεν κρατάει για πολύ, ούτε η χαρά μας, ούτε τα κιλά μας. Και ο λόγος είναι ότι για να τα καταφέρουμε και για να έχουμε άμεσα αποτελέσματα, κάνουμε υπερβολικά εξαντλητικές δίαιτες, στις οποίες “κόβουμε” τα πάντα, στερούμαστε όποιο φαγητό λαχταράμε μέχρι που κάποια στιγμή δεν αντέχουμε και ενδίδουμε, καταναλώνοντας συχνά διπλάσιες ή τριπλάσιες ποσότητες.

Παρά το ότι γνωρίζουμε πως αυτός ο τρόπος δε λειτουργεί, επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη κάθε φορά πριν από το καλοκαίρι ή γενικά πριν από κάθε περίοδο που θέλουμε να χάσουμε βάρος. Όμως, αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε είναι η διατροφή μας και το σώμα μας να είναι ένα συνεχόμενο project, που φροντίζουμε, αλλά δεν καταπιέζουμε. Η σωστή διατροφή δε θέλει καταπίεση, πείνα και στερήσεις. Θέλει μυαλό, ώστε να αποφεύγουμε παγίδες και να κάνουμε σωστές επιλογές. Θέλει να την κάνουμε τρόπο ζωής, μέρος της καθημερινότητάς μας. Και για να γίνει σωστά -και να κρατήσει- πρέπει η διατροφή που θα ακολουθήσουμε να μη μας δυσκολεύει, να είναι βασισμένη στις ανάγκες μας, στις διατροφικές μας προτιμήσεις, αλλά και στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς μας. Η διατροφή μας πρέπει να είναι με λίγα λόγια, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μας και όχι ένας αυστηρός και άνοστος κανόνας που δεν πρέπει να “αγγίζουμε” τίποτα νόστιμο.

.
fitbuddy
.

Αν θες να βγάλεις ένα εξατομικευμένο πλάνο διατροφής που θα βασίζεται ακριβώς στις ανάγκες και τους στόχους σου, πάτησε εδώ

Μια φρέσκια ομάδα που στελεχώνεται και από νέους διατροφολόγους στην Ελλάδα, που προσφέρει “έξυπνα” εξατομικευμένα πλάνα διατροφής και έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από όσους το έχουν δοκιμάσει είναι το FitBuddy Experience, που βρίσκεται πολύ κοντά στο μετρό του Κορυδαλλού, αλλά και online.

.
FitBuddy
.

Ο χώρος του FitBuddy είναι πανέμορφος και σύγχρονος, όπως και τα μηχανήματα που χρησιμοποιούν για τις μετρήσεις. Αν θες να βγάλεις ένα εξατομικευμένο πλάνο διατροφής, πάτησε εδώ

Το FitBuddy Experience είναι μια σύγχρονη συνδρομητική υπηρεσία διατροφής που έχει καταφέρει να λάβει 5 αστέρια στα reviews της Google και αν ρίξεις μια ματιά στα σχόλια του κόσμου, θα καταλάβεις το γιατί:

Έχω δοκιμάσει τα πάντα στο θέμα δίαιτα. Πάντα τα παρατούσα είτε γιατί βαριόμουν να τρώω τα ίδια και τα ίδια, είτε γιατί έπρεπε να είμαι αντικοινωνική να μην πηγαίνω πουθενά, είτε γιατί πεινούσα παρά πολύ, τόσο που μου λέγανε όλοι “Ε αν πείνας τόσο φάε ένα φρούτο”. Ειλικρινά ακολουθώ πίστα το πρόγραμμα που μου δώσανε και δεν πεινάω καθόλου! Όλα πάνε πολύ καλά! Όπως λένε και οι φίλοι: Πρώτη φορά κάνεις Δίαιτα (διατροφή το λέω εγώ πλέον) και δεν γκρινιάζεις. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!” ανέφερε η Ελένη Τ.

Η Σοφία Π. Είπε για το FitBuddy: “Λοιπόν. Η ομάδα του FitBuddy είναι το καλύτερο πράγμα που υπάρχει.

Δεν έχεις ιδέα πόσο απολαυστική-χορταστική και ανθρώπινη μπορεί να γίνει μια διατροφή και να δεις ΟΝΤΩΣ αποτελέσματα.

Με όποιον το επικοινωνώ δε με πιστεύει και οριακά τρώω bullying, γιατί ο κόσμος νομίζει ότι δίαιτα = στέρηση. Αυτά έχουν σταματήσει πια.

Τι να πω; Συγχαρητήρια. Συνεχίστε τη φοβερή δουλειά που κάνετε.

Όποιος διαβάζει αυτό το σχόλιο και σκέφτεται «τι λέει αυτή η τρελή;», να πάει να δοκιμάσει και μόνος του. Χίλια μπράβο!”.

Τι περισσότερο προσφέρουν τέλος πάντων στο FitBuddy και γιατί η διατροφή του διαφέρει από τις υπόλοιπες;

Διατροφή χωρίς στερήσεις;

Το FitBuddy Experience προσαρμόζει τα πλάνα διατροφής στις μοναδικές ανάγκες μας, στο πόσο ασκούμαστε στις αλλεργίες μας, αλλά και σε αυτά που μας αρέσουν να τρώμε. Αντί για γενικές οδηγίες, εστιάζει στη δημιουργία εξατομικευμένων πλάνων που λαμβάνουν υπόψη τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς μας. Αυτή η προσέγγιση εξασφαλίζει ότι η διατροφή είναι βιώσιμη και απολαυστική, καθιστώντας την πιο πιθανό να τηρηθεί μακροπρόθεσμα. Έτσι, οι πελάτες μπορούν να απολαμβάνουν τα γεύματά τους χωρίς να αισθάνονται ότι στερούνται, οδηγώντας σε καλύτερα και διαρκή αποτελέσματα.

Έτσι, ακόμα και αν θέλουμε τη σοκολάτα μας, δεν μπορούμε να “ζήσουμε” χωρίς τυρί ή θέλουμε να τρώμε και ένα σουβλάκι χωρίς να νιώθουμε τύψεις, στο FitBuddy Experience δε θα μας απαγορέψουν, αλλά θα βρουν τον τρόπο να τα εντάξουμε όλα χωρίς να επηρεάζεται το αποτέλεσμα.

.
FitBuddy
.

Με το FitBuddy μπορείς να τρως ό,τι λαχταράς. Ναι, ακόμα και σουβλάκια. Αν θες να βγάλεις ένα εξατομικευμένο πλάνο διατροφής που θα βασίζεται ακριβώς στις ανάγκες και τους στόχους σου, πάτησε εδώ

Διατροφή βασισμένη σε πραγματικές μετρήσεις

Στο FitBuddy Experience αν επισκεφθούμε το κατάστημά τους στον Κορυδαλλό κάνουν όλες τις απαραίτητες μετρήσεις πάνω σε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, που παρέχουν όλα τα απαραίτητα δεδομένα, όπως το ποσοστό σωματικού λίπους, τη σκελετική μυϊκή μάζα, το Basal Metabolic Rate (BMR) που αναφέρεται στον αριθμό των θερμίδων που καίμε φυσιολογικά και το νερό του σώματος. Έτσι, βλέπουμε μαζί τις ανάγκες που έχει το σώμα μας σε πραγματικούς αριθμούς. Είτε χρειάζεται να χάσουμε βάρος, είτε να πάρουμε βάρος, είτε να αυξήσουμε μυϊκή μάζα, όλα θα φανούν στα αποτελέσματα που θα δείξουν τα μηχανήματα τους. Και η διατροφή μας θα βασιστεί σε αυτά.

Μάλιστα, τις μετρήσεις μας μπορούμε να τις δούμε ανά πάσα στιγμή online στον λογαριασμό μας στο FitBuddy Experience. Στην πορεία εκεί θα βρίσκουμε και γραφήματα στα οποία θα φαίνεται η εξέλιξη μας, αλλά και φωτογραφίες με το “Πριν και το Μετά” μας, ώστε να δούμε με τα ίδια μας τα μάτια τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα μας.

*Σε περίπτωση που κάνουμε το πρόγραμμα διατροφής του FitBuddy εξ αποστάσεως, οι μετρήσεις γίνονται με άλλες μεθόδους, όπως μεζούρα και ζυγαριά.

.
FitBuddy
.

Στο FitBuddy έχουν τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, ώστε οι μετρήσεις που κάνουν να είναι ακριβείας. Αν θες να βγάλεις ένα εξατομικευμένο πλάνο διατροφής που θα βασίζεται ακριβώς στις ανάγκες και τους στόχους σου, πάτησε εδώ

Διατροφή χωρίς να πεινάς

Το πλάνο διατροφής είναι χωρισμένο σε μικρά και κανονικά γεύματα που μπορείς να κάνεις μέσα στη μέρα σου. Και η αλήθεια είναι ότι στο FitBuddy έχουν πάντα στο νου τους να βάλουν τόσα, όσα χρειάζεται ένας οργανισμός ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται για να έχει ενέργεια και να νιώθεις πλήρης. Έτσι, δεν πεινάς ποτέ, όπως συμβαίνει σε άλλες διατροφές.

.
drazen_zigicdrazen_zigic
.

Στο FitBuddy έχουν φροντίσει να έχουμε καθημερινά αρκετά γεύματα, ώστε να μην πεινάμε καθόλου. Αν θες να βγάλεις ένα εξατομικευμένο πλάνο διατροφής που θα βασίζεται ακριβώς στις ανάγκες και τους στόχους σου, πάτησε εδώ

Αποτελέσματα άμεσα

Αν ακολουθήσεις το πλάνο διατροφής τους κατά γράμμα, τα πρώτα αποτελέσματα φαίνονται σε 15-20 μέρες. Με την κατάλληλη καθοδήγηση και τη σωστή επιλογή τροφίμων, μπορείς να δεις βελτιώσεις στη φυσική σου κατάσταση και στην ενέργειά σου. Το καλό είναι ότι οι διατροφολόγοι του FitBuddy δημιουργούν ένα πλάνο που όχι μόνο είναι αποτελεσματικό, αλλά και εύκολο να τηρηθεί.

Με το FitBuddy μπορείς να φας και έξω σε εστιατόριο

Μία από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάποιος που κάνει διατροφή είναι η βόλτα για φαγητό με φίλους. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε αρνηθεί έξοδο για να μην μπούμε στον πειρασμό να φάμε κάτι απ’ έξω ή ακόμα και όταν πάμε, καταλήγουμε να ξεροσταλιάζουμε δίπλα τους χωρίς να φάμε τίποτα.

Λαμβάνοντας αυτό υπόψιν στο FitBuddy, αποφάσισαν να είναι ο “buddy” μας ακόμα και αν πάμε σε κάποιο εστιατόριο για φαγητό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να τους στείλουμε μήνυμα στο live chat νωρίτερα με το μενού του μαγαζιού που θα επισκεφθούμε, ώστε να διαλέξουμε παρέα τι μπορούμε να παραγγείλουμε.

.
FitBuddy
.

Και όταν πας για φαγητό έξω, θα μπορείς να παραγγείλεις αυτό που ταιριάζει στη διατροφή σου με τη βοήθεια της ομάδας του FitBuddy. Για περισσότερες πληροφορίες, πάτησε εδώ

Δεν τρως τα ίδια και τα ίδια

Εκτός ότι δίνουν εναλλακτικές, ώστε να μη βαριόμαστε και να έχουμε μια διατροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, κάθε 20 μέρες περίπου που το FitBuddy βλέπουν την εξέλιξή μας, μπορούμε να ζητήσουμε να μας το ανανεώσουν. Παράλληλα, ανά πάσα στιγμή μπορούμε να ζητήσουμε να μας συμπληρώσουν ή να αφαιρέσουν κάτι.

Έτοιμη λίστα για το σουπερμάρκετ

Λαμβάνοντας υπόψιν ότι η πλειοψηφία του κόσμου έχει πρόβλημα χρόνου, δίνουν το διατροφικό πλάνο μαζί με συγκεκριμένες προτάσεις από προϊόντα που μπορούμε να διαλέξουμε. Έτσι για παράδειγμα, μας προτείνουν ποιο τυρί ή ποιο ψωμί να πάρουμε για να μην “σπάσουμε” το πρόγραμμά μας, αλλά και για να μην καθόμαστε με τις ώρες να κοιτάμε τις ετικέτες τους.

Η αλλαγή στη διατροφή και την ευεξία δεν είναι απλώς θέμα στέρησης και θυσιών, αλλά έξυπνων επιλογών και εξατομικευμένης προσέγγισης. Το FitBuddy Experience δείχνει πως μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας χωρίς να χάνουμε τη χαρά του φαγητού και της ζωής. Αγκαλιάστε αυτή τη νέα φιλοσοφία και αφήστε το σώμα σας να φτάσει στην καλύτερη εκδοχή του, με σεβασμό και φροντίδα για τον εαυτό σας. Γιατί η υγεία και η ευεξία είναι μια συνεχής διαδρομή, όχι ένας προορισμός.

More Info:

Η υπηρεσία του FitBuddy Experience προσφέρεται δια ζώσης με ραντεβού, αλλά και online.

Διεύθυνση: Δημήτρη Διαμαντίδη 51, Κορυδαλλός (google maps)

Τηλέφωνο: 2104949799

Για να μάθεις περισσότερα και να κάνεις την εγγραφή σου στο Fit Buddy Experience πάτα εδώ