Διαγωνιζόμενη σε καλλιστεία στο Μεξικό παθαίνει ηλεκτροπληξία επί σκηνής (βίντεο)

Η 22χρονη άρχισε να έχει σπασμούς καθώς ηλεκτρισμός διαπερνούσε το κορμί της. Παραπατούσε πάνω στην σκηνή τα πρώτα κρίσιμα δευτερόλεπτα ουδείς προσπάθησε να την βοηθήσει.

Διαγωνιζόμενη σε καλλιστεία επέζησε σοκαριστικού ατυχήματος, αφού ενώ βρισκόταν στην σκηνή υπέστη ηλεκτροσόκ.

Η Αντρέα Γκρανάντος Βίκτορ είχε μόλις κάνει την εμφάνισή της στην σκηνή, στο πλαίσιο της διοργάνωσης για την ανάδειξη της Miss Sahuayo 2022 στο Μιτσοακάν του Μαξικού, με μια εντυπωσιακή εθνική φορεσιά.

Χαμογελαστή κινήθηκε προς το τέλος της πασαρέλας και έπιασε το μικρόφωνο αλλά με το που το άγγιξε φάνηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Η 22χρονη άρχισε να έχει σπασμούς καθώς ηλεκτρισμός διαπερνούσε το κορμί της.

«Έπαθε ηλεκτροπληξίας, έπαθε ηλεκτροπληξία!” άρχισε να φωνάζει ο παρουσιαστής όπως ακούγεται στα πλάνα που έδωσε στη δημοσιότητα το Jam Press ενώ η γυναίκα πάλευε για να πετάξει το μικρόφωνο ενώ παραπατούσε από τους σπασμούς μπροστά στα μάτια των θεατών που είχαν σαστίσει.

Για αρκετά κρίσιμα δευτερόλεπτα ουδείς κινήθηκε προς το μέρος για την βοηθήσει και τελικά η 22χρονη κατάφερε μόνη της να πετάξει το μικρόφωνο ενώ μετά εμφανίστηκαν κάκοια άτομα στην σκηνή ενώ ιατρικό προσωπικό έσπευσε να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, η Βίκτρο δεν είχε υποστεί κάποιοι πολύ σοβαρό τραυματισμό είχε όμως εγκαύματα στο χέρι με το οποίο έπιασε το μικρόφωνο όπως ανέφερε η τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Mexico Detail Zero.

Όταν μετά από την απαραίτητη διακοπή, ο διαγωνισμός συνεχίστηκε η Βίκτορ ανέβηκε ξανά στην σκηνή για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της και έγινε δεκτή με θερμά χειροκροτήματα.

Μάλιστα φάνηκε να διατηρεί το χιούμορ της λέγοντας: «Επέστρεψα επαναφορτισμένη! Κυριολεκτικά! » και συμπλήρωσε: «Δόξα τω Θεώ, είμαι καλά».

Πάντως η Βίκτορ δεν κέρδισε την πρώτη θέση στα καλλιστεία παρά μόνο τον ανεπίσημο τίτλο της ”Μις αξιαγάπητης”.

Δημοφιλή