ΔΙΕΘΝΕΣ
05/05/2020 08:48 EEST

ΗΠΑ: Τον σκότωσαν επειδή δεν άφησε την κόρη τους να μπει στο μαγαζί χωρίς μάσκα

Πυροβολήθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

ASSOCIATED PRESS
Η Σαρμέλ Τιγκ συνελήφθη και αναζητούνται ο σύζυγος και ο γιός της.

Μία 45χρονη γυναίκα συνελήφθη, ενώ αναζητούνται ο σύζυγος και ο γιός της, για την δολοφονία ενός φρουρού ασφαλείας καταστήματος στην πόλη Φλιντ της πολιτείας του Μίσιγκαν των ΗΠΑ.

Ο Κάλβιν Μιουνέρλιν, 43 ετών, πυροβολήθηκε λίγη ώρα μετά την άρνησή του να επιτρέψει την είσοδο στο κατάστημα Family Dollar στην κόρη της συλληφθείσας, επειδή δεν φορούσε μάσκα προστασίας.

Η Σαρμέλ Τιγκ και η κόρη της επιχείρησαν να μπουν στο μαγαζί κι όταν ο Μιουνέρλιν δεν τις άφησε, η μητέρα του κοριτσιού καυγάδισε άγρια μαζί του κι έφυγε απειλώντας τον.

Λίγο αργότερα, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, στο μαγαζί εμφανίστηκαν δύο ένοπλοι άντρες, ο νεώτερος εκ των οποίων πυροβόλησε τον Μιουνέρλιν στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Η Σαρμελ Τιγκ, που συνελήφθη, όπως και ο σύζυγος της, Λάρι, 44 ετών και ο γιός τους, Μπίσοπ, 23 ετών, που αναζητούνται, αντιμετωπίζουν όχι μόνο τις κατηγορίες δολοφονίας εκ προμελέτης και παράνομης κατοχής όπλων, αλλά και την κατηγορία της κυκλοφορίας χωρίς προστατευτική μάσκα μέσα σε κατάστημα, κατά παράβαση της σχετικής οδηγίας του κυβερνήτη της πολιτείας του Μίσιγκαν.