Η απάντηση της Τζένιφερ Γκάρνερ σε θαυμάστρια στο Instagram και η συμβουλή για τον χωρισμό

«Ελπίζω να έχεις δυναμικές γυναίκες στην ζωή σου που να σου υπενθυμίζουν την δύναμη και αξία σου».
Η απάντηση της Τζένιφερ Γκάρνερ σε θαυμάστρια στο Instagram και η συμβουλή για τον χωρισμό
Η απάντηση της Τζένιφερ Γκάρνερ σε θαυμάστρια στο Instagram και η συμβουλή για τον χωρισμό

Μια επίσκεψη στον λογαριασμό του Instagram της Τζένιφερ Γκάρνερ, μας κάνει να χαμογελάμε με το περιεχόμενο των αναρτήσεων που είτε είναι μια χιουμοριστική εικόνα, αστεία μιμίδια για μητέρες, τραγούδια ή κάποια συνταγή για φαγητό και γλυκό και αποφθέγματα που μας εμπνέουν. Και τώρα προστίθεται και συμβουλή για χωρισμό, πέρα από τις καθημερινές υπενθυμίσεις για να φοράμε μάσκα.

Η διάσημη ηθοποιός και παραγωγός έκανε κάτι διαφορετικό τη Δευτέρα, όταν απάντησε σε μια θαυμάστρια η οποία αγωνίζεται να διατηρήσει καλή διάθεση μετά από έναν δύσκολο χωρισμό.

Κάτω από ανάρτηση με πολλές φωτογραφίες της ηθοποιού στο σπίτι κατά την διάρκεια της καραντίνας, μια θαυμάστρια αναζητούσε την «σοφία» της Γκάρνερ όσον αφορά το πώς θα προχωρήσει παρακάτω.

«Εύχομαι να είχα την ευτυχία σου και την αίσθηση της ασφάλειας. Και δεν το λέω με δυσαρέσκεια επειδή παρουσιάζεσαι ως ένα καλό και ευγενικό άτομο. Οι πράξεις σου, δείχνουν ότι είσαι καλή και ευγενική. Απλά, επιτέλους βρήκα το κουράγιο να πω στον σύζυγό μου να φύγει μετά από πολλά χρόνια συναισθηματικής κακοποίησης και αισθάνομαι ότι δεν θα βρω ποτέ ευτυχία ή ασφάλεια. Είναι βάλσαμο να βλέπω το δικό σου κουράγιο, αλλά μαζί και ένα αίσθημα νίκης επειδή δεν πιστεύω ότι θα βρεθώ σε αυτό το σημείο ποτέ. Είναι τόσο εκδικητικός και ισχυρός και δεν έχω τίποτα και κανέναν. Γιατί τα λέω αυτά σε ένα ξένο άτομο. Πραγματικά δεν γνωρίζω», γράφει η θαυμάστρια στην ανάρτηση της Γκάρνερ..

Η θαυμάστρια πολύ πιθανόν να μην περίμενε ποτέ να της απαντήσει η πρωταγωνίστρια των «Alias» και «Peppermint». Ομως το έκανε με ένα ειλικρινές μήνυμα, πιθανόν με έναν υπαινιγμό για το πώς η ίδια συνήλθε από τον δικό της χωρισμό. «Η καρδιά σου ακούγεται βαριά, λυπάμαι πολύ. Ελπίζω να έχεις δυναμικές γυναίκες στην ζωή σου που να σου υπενθυμίζουν την δύναμη και αξία σου. Ελπίζω να μπορέσεις να ηρεμήσεις το μυαλό και την καρδιά σου με προσευχή/διαλογισμό/άσκηση/τέχνη. Το γέλιο θα έρθει και πραγματικά - αξίζει να παλεύεις γι’αυτό. Μέχρι τότε, (έχεις) όλη μου την αγάπη», έγραψε η Γκάρνερ.

Η Γκάρνερ χώρισε πριν από αρκετά χρόνια με τον πρώην σύζυγό της Μπεν Αφλεκ μετά από 10 χρόνια γάμου και τρια παιδιά: την 14χρονη Βάιολετ, την 11χρονη Σεραφίνα και τον 8χρονο Σάμουελ. Στην πρώτη της συνέντευξη μετά τα νέα του χωρισμού, η Γκάρνερ έδωσε μερικές πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία «επούλωσης» του ψυχικού τραύματος. «Οταν η Γη σε ταρακουνά, πήγαινε σε αυτά που γνωρίζεις από παιδί», είπε στο Vanity Fair το 2016. «Ξαφνικά κάθομαι στο πιάνο. Πήγα πίσω στην εκκλησία, κάθισα και έγραψα κακή ποίηση όλη την ημέρα γιατί ήμουν τόσο λυπημένη. Χρειαζόμουν ένα μάθημα χορού, μου θύμισε τις σκηνές πάλης στο Alias και μου είχε λείψει. Αισθανόμουν την ανάγκη να δώσω μπουνιά σε κάποιον. Ανυπομονώ να ξεπεράσω το στάδιο που με λυπούνται», είπε πει τότε.

Πηγή: HuffPost US