Η Αριάνα Γκράντε γράφει για την κατάθλιψη στο Instagram

Και χρησιμοποιεί απόφθεγμα του Τζιμ Κάρεϊ.
ASSOCIATED PRESS

Η Αριάνα Γκράντε δεν δίστασε ποτέ να μιλήσει δημόσια για την ψυχική της υγεία, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αποφάσισε να επαναφέρει το θέμα στο Instagram.

Λίγες μέρες μετά το τουίτ για τα όσα συμβαίνουν στο μυαλό της και τη διαγραφή του μετά την πρεμιέρα της περιοδείας της με τίτλο «Sweetener», η δημοφιλής τραγουδίστρια μοιράστηκε μια σειρά από βίντεο αναρτήσεις μέσω του Instagram. Μάλιστα, ένα από τα αποφθέγματα που κοινοποίησε στα Instagram stories ήταν του Τζιμ Κάρεϊ και αφορούσε την κατάθλιψη. «Η κατάθλιψη είναι το σώμα σου που λέει: ”Δεν θέλω να είμαι αυτός ο χαρακτήρας πια. Δεν θέλω να κρατάω αυτό το άβαταρ που δημιούργησες στον κόσμο. Είναι πολύ για να το αντέξω», γράφει το απόφθεγμα.

Και συνεχίζει: «Πρέπει να σκεφτείτε τη λέξη ”καταθλιπτικός” ως ”βαθιά ξεκούραση”. Το σώμα πρέπει να είναι πεσμένο. Χρειάζεται βαθιά ξεκούραση από τον χαρακτήρα που προσπαθείτε να υποδυθείτε». Κάτω από το απόφθεγμα, η Γκράντε εξέφρασε τον θαυμασμό της για τον Κάρεϊ, γράφωντας: «Ολόκληρη η αγάπη της ζωής μου, για πάντα».

Σε μια διαφορετική ανάρτηση με απόφθεγμα του δημοφιλούς ηθοποιού, η Γκράντε έγραψε: «Σε αγαπώ τόσο πολύ».

Επιπλέον, η τραγουδίστρια εξήγησε ότι ο θαυμασμός της για τον Κάρεϊ, υπήρχε από τότε που εκείνη ήταν μικρό κορίτσι. «Το πρώτο μου όνομα χρήστη σε υπολογιστή ήταν jimcarreyfan42 όταν πήγαινα στο δημοτικό».

Πηγή: W Magazine