Η εμφάνιση της Σέλμα Μπλερ με μπαστούνι στο πάρτι των Όσκαρ

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της μετά τη διάγνωση της σκλήρυνσης κατά πλάκας.
|
Mike Coppola/VF19 via Getty Images

Χαμογελαστή, κομψή, με μία αέρινη τουαλέτα και στηριζόμενη σε μπαστούνι. Η 46χρονη ηθοποιός Σέλμα Μπλερ, γνωστή από τις ταινίες «Cruel intensions» και «Hellboy», έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της μετά τη διάγνωση της σκλήρυνσης κατά πλάκας.

Η Μπλερ έδωσε το «παρών» στο πάρτι που διοργάνωσε στο Μπέβερλι Χιλς το Vanity Fair για τα Όσκαρ και οι φωτογράφοι έστρεψαν τον φακό τους στη γνωστή πρωταγωνίστρια. Εκείνη τους χάρισε όχι μόνο το ζεστό χαμόγελο της, αλλά και αβανταδόρικες πόζες παίζοντας με το φόρεμα της.

Οι χρήστες στα social media επαίνεσαν τη γενναιότητα με την οποία αντιμετωπίζει το εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα της υγείας της, με μηνύματα όπως «.... εξαιρετική θέληση και πνεύμα».

Η ηθοποιός έγραψε ότι αναζητούσε ένα σπέσιαλ μπαστούνι για την εμφάνιση της στο δείπνο του Vanity Fair και ο φίλος της Tom Bachik -nail artist των σταρ- έγραψε στο μπαστούνι το μονόγραμμα της, στολίζοντας το με ένα ροζ διαμάντι.

Το πρωί της Δευτέρας, η Σέλμα Μπλερ ανέβασε στο instagram φωτογραφία της από την εμφάνιση που διάλεξε για το πάρτι με το εξής μήνυμα: «Όταν η ζωή θα τρεμοσβήνει μπροστά στα μάτια μου, θέλω αυτό το πορτρέτο μπροστά και στο κέντρο».

Mike Coppola/VF19 via Getty Images
JB LACROIX via Getty Images
John Shearer via Getty Images
John Shearer via Getty Images
John Shearer via Getty Images

«Είμαι ανήμπορη. Πέφτω μερικές φορές. Μου πέφτουν πράγματα. Η μνήμη μου είναι ομιχλώδης. Και η αριστερή πλευρά μου ζητά οδηγίες από ένα χαλασμένο GPS. Αλλά το παλεύουμε. Γελάω και δεν ξέρω ακριβώς τι θα κάνω ακριβώς αλλά θα κάνω το καλύτερό μου». Με αυτά τα λόγια, η Μπλερ μοιράστηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο instagram την περιπέτεια της υγείας της.

(Με πληροφορίες από το People)