Η «κόντρα» της γειτονιάς έφερε τραυματία - Ξυλοκόπησαν ανήλικους στην Καισαριανή

Αστυνομικές πηγές βλέπουν ως κίνητρο της επίθεσης την αντιπαλότητα μεταξύ Ζωγράφου και Καισαριανής, από τη δεκαετία του 1980.
Eurokinissi

Σε μία ιδιότυπη κόντρα, χωρίς καμία πραγματική αιτία, αποδίδουν σε πρώτο χρόνο οι αστυνομικές αρχές την επίθεση ομάδας κουκουλοφόρων σε παρέα ανηλίκων, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 15χρονου.

Το περιστατικό σημειώθηκε πίσω από το Δημαρχείο της Καισαριανής, το βράδυ του Σαββάτου και, σύμφωνα με μαρτυρίες, η ομάδα των επιτιθέμενων απαριθμούσε δεκαπέντε άτομα, είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες και μάσκες, ενώ στα χέρια κρατούσαν ακόμα και ρόπαλα. Σε ένα παλιό γήπεδο μπάσκετ εντόπισαν μία παρέα ανηλίκων και τους ρώτησαν από πού είναι. Όταν η απάντηση ήταν ”Καισαριανή”, τους ξυλοκόπησαν με τον 15χρονο να πηγαίνει σε νοσοκομείο για εξετάσεις και πρώτες βοήθειες.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η ομάδα των επιτιθέμενων ήταν από την όμορη περιοχή του Ζωγράφου και ως κίνητρο τής επίθεσης βλέπουν την αντιπαλότητα μεταξύ των γειτονιών, που ξεκίνησε από τη δεκαετία του 1980, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια αιτία, και φαίνεται πως κάποιοι θέλουν να τη συνεχίσουν ακόμα και σήμερα.