Η Μήλος το σκηνικό και οι ελληνίδες φωτογράφοι το δυναμικό της Μαρία Γ. Κιουρί

Για την crusie συλλογή 2022 του οίκου Dior χάρη στην αγάπη της για την Ελλάδα και την ιστορία της.
olga_stefatou / Instagam
olga_stefatou / Instagam
olga_stefatou / Instagam

Την Ελλάδα ως σκηνικό, αλλά και τις ελληνίδες φωτογράφους ως δυναμικό επέλεξε ο οίκος Dior για την νέα του cruise καμπάνια.

Εμπνευσμένη από την αρχαία Ελλάδα, λοιπόν, είναι η κολεξιόν του οίκου Dior για το ’22. Στο βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram ο διάσημος οίκος, δείχνει τις ομορφιές της Μήλου, μια πρωτοβουλία της επικεφαλής του οίκου, Μαρία Γ. Κιουρί, που δεν έχει κρύψει την μεγάλη της αγάπη στην Ελλάδα και την ιστορία του τόπου.

Μία από τις κορυφαίες στιγμές του περασμένου ελληνικού καλοκαιριού ήταν και το εντυπωσιακό σόου του οίκου στο Καλλιμάρμαρο στάδιο, όπου και παρουσίασε την νέα του cruise συλλογή για το 2022.

Οι Μάρα Δεσίπρη, Χριστίνα Δημητριάδη, Μαρίλια Φωτοπούλου, Έφη Γούση, Μαρία Κουτρούμπη, Δήμητρα Λαζαρίδου, Λία Ναλμπαντίδου, Ιωάννα Σακελλαράκη, Ria Mort και Όλγα Στεφάτου συνθέτουν το καστ των φωτογράφων που συμμετείχαν στην παραγωγή του Dior για την καμπάνια της εν λόγω συλλογής κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Το νησί έχει ενισχύσει τη διεθνή εικόνα του το τελευταίο διάστημα χάρη στις μεθοδικές κινήσεις εμπέδωσης της φήμης του και αποτελεί πλέον ένα παγκόσμιας εμβέλειας προορισμό, τονίζει η εταιρία που έχει αναλάβει την επικοινωνιακή προβολή του νησιού.

Στην Μήλο, παρουσιάζονται τα νέα ρούχα του οίκου, ως μια ωδή στην θηλυκότητα και αφηγείται την αγάπη της αδελφοσύνης. Κάποια κομμάτια, θυμίζουν γυναικείες μυθολογικές φιγούρες.

ΠΗΓΗ: dior.com , ΑΠΕ