Ο Dior και ο Κιμ Τζόουνς σχεδιάζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Claridge's

Η κορυφή του δέντρου είναι διακοσμημένη με το αστέρι πολυτελείας του Dior και το σκύλο του Τζόουνς, τον Κούκι.
Ξενοδοχείο Claridge's στο κεντρικό Λονδίνο
Dominic Lipinski - PA Images via Getty Images
Ξενοδοχείο Claridge's στο κεντρικό Λονδίνο

To ξενοδοχείο Claridge’s αποκάλυψε την Τετάρτη την χριστουγεννιάτικη διακόσμησή του, η οποία αυτή τη σεζόν γίνεται σε συνεργασία με τον καλλιτεχνικό διευθυντή ανδρικών ενδυμάτων του Dior, Κιμ Τζόουνς.

Το έργο ονομάζεται Celestial Snow Globe και αποτελείται από ένα δέντρο που διαθέτει λευκά τουάλ και ολογραφικά στοιχεία, τα οποία συνδυάζουν το μοντέρνο και το παραδοσιακό, όπως είναι η ιστορία του Dior. Στα κλαδιά κρέμονται στολίδια με τη μορφή εμβληματικών κομματιών Dior. Η κορυφή του δέντρου είναι διακοσμημένη με το αστέρι πολυτελείας του Dior και το σκύλο του Τζόουνς, τον Κούκι.

Ο Τζόουνς δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου τιμή να σχεδιάσω το χριστουγεννιάτικο δέντρο για το Claridge’s και έτσι να ενώσω τους κόσμους του Dior, του Λονδίνου και το χριστουγεννιάτικο πνεύμα σε αυτό το εμβληματικό μέρος».

«Τα Χριστούγεννα ήταν πάντα μια πραγματικά ξεχωριστή εποχή του χρόνου για εμάς εδώ στο Claridge’s», λέει ο Πάντι Μακίλεν, συνιδιοκτήτης του ξενοδοχείου. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, να καλωσορίσουμε έναν εγχώριο σχεδιαστή για να δημιουργήσει το λαμπερό μας δέντρο».

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Dior
Dior Sketch Claridge's Christmas tree
Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Dior

Πηγή: FashionUnited