Η ασυνήθιστη κίνηση της Μέγκαν που δεν άντεξαν οι Αγγλοι

Μπορεί για εμάς τους κοινούς θνητούς να αποτελεί μια καθημερινή πράξη, όχι όμως για τη δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μάρκλ, η οποία έκλεισε την πόρτα του αυτοκινήτου... μόνη της.

Η Μαρκλ έφτασε την Πέμπτη στη βασιλική σχολή Καλών Τεχνών (Royal School of Arts) για την πρώτη επίσημη συνάντηση χωρίς τη συνοδεία του συζύγου της, πρίγκιπα Χάρι. Ο οδηγός της άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου για να βγει και να χαιρετίσει τον οικοδεσπότη της και στη συνέχεια η ίδια την έκλεισε μόνη της.

«Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας χρειάζονται κάποιον να τους ανοίγει την πόρτα για λόγους ασφαλείας», δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού, σχολιάζοντας πως στην πραγματικότητα η Μάρκλ δεν έσπασε κάποιο πρωτόκολλο.

Το βίντεο, ωστόσο, έκανε το γύρο του διαδικτύου και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που άρχισαν να σχολιάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την κίνηση της Δούκισσας του Σάσεξ. Στο twitter, αρκετοί την αποκάλεσαν ταπεινή και άλλοι προσγειωμένη. Μερικοί αστειεύτηκαν, σχολιάζοντας πως «κάποιος θα μείνει χωρίς δουλειά». Το σίγουρο πάντως είναι ότι έκανε κάτι που δεν συνηθίζεται στο Μπάκινχαμ.

Δείτε το βίντεο και μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweets

(Με πληροφορίες από BBC)

Πηγή: BBC