Η νέα εμφάνιση του Μπεν Άφλεκ θυμίζει παλιές, καλές εποχές

Σε καλύτερη φυσική κατάσταση, χωρίς το περιττό βάρος που είχε φορτωθεί τα τελευταία χρόνια λόγω αλκοολισμού.
PG/Bauer-Griffin via Getty Images

Ο Μπεν Άφλεκ έκανε την εμφάνιση του σε δρόμο του Λος Άντζελες εκπλήσσοντας τους πάντες με τη μεγάλη αλλαγή του.

Χαλαρός, φορώντας αθλητικά, σκουφί και γυαλιά ηλίου, ο 46χρονος ηθοποιός που αγωνίζεται εδώ και χρόνια να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ, έχει επανέλθει, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, στα κιλά του, θυμίζοντας, τουλάχιστον ως προς τη φυσική κατάσταση, τον παλιό, καλό εαυτό του.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός, έχει εισαχθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης τουλάχιστον τρεις φορές, με τελευταία το δεύτερο εξάμηνο του 2018, κατόπιν προτροπής της πρώην συζύγου του, Τζένιφερ Γκάρνερ, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Η επί μία δεκαετία σύντροφος του τον είχε παρακαλέσει να ζητήσει ξανά βοήθεια. Ο Άφλεκ συμφώνησε και έκανε εισαγωγή σε κέντρο στο Μαλιμπού.

Τον περασμένο Οκτώβριο έγραψε στο instagram: «Αυτή την εβδομάδα συμπλήρωσα 40 ημέρες σε κέντρο αποτοξίνωσης από το αλκοόλ και λαμβάνω ακόμη περίθαλψη σε δομή εκτός νοσοκομείου. Η στήριξη που έχω λάβει από την οικογένεια μου, τους συναδέλφους μου και τους φαν, σημαίνει για μένα περισσότερα από όσα μπορώ να εκφράσω».

BG004/Bauer-Griffin via Getty Images
BG004/Bauer-Griffin via Getty Images
BG004/Bauer-Griffin via Getty Images

Εντωμεταξύ, στις 13 Μαρτίου έρχεται στο Netflix -και σε επιλεγμένες αίθουσες- η ταινία «Τριπλό σύνορο» με πρωταγωνιστές τους Μπεν Άφλεκ, Όσκαρ Άιζακ και Τσάρλι Χάναμ.

Όπου μία παρέα βετεράνων στρατιωτών ενώνει ξανά τις δυνάμεις της με στόχο να κλέψει 75 εκατ. δολάρια από έναν Νοτιαμερικανό βαρόνο ναρκωτικών.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζ. Σ. Τσάντορ (Ο δρόμος του Χρήματος, Όλα Χάθηκαν, Στα Χρόνια της Βίας), ενώ το σενάριο επιμελήθηκαν από κοινού ο Τσάντορ και ο βραβευμένος με Όσκαρ Μαρκ Μπολ (The Hurt Locker, Zero Dark Thirty)

Ο Μπεν Άφλεκ στο Λος Άντζελες τον Οκτώβριο του 2018.
BG004/Bauer-Griffin via Getty Images
Ο Μπεν Άφλεκ στο Λος Άντζελες τον Οκτώβριο του 2018.