Η Σία αποκάλυψε ότι υιοθέτησε δυο γιούς

Και μιλάει σε ραδιοφωνική συνέντευξη για το πώς πέρασαν την καραντίνα.
Η Σία υιοθέτησε δυο γιους, πέρυσι.
Η Σία υιοθέτησε δυο γιους, πέρυσι.
ASSOCIATED PRESS

Η Σία είναι μητέρα δυο ενήλικων γιων. Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκάλυψε σε ολιγόλεπτο ηχητικό πρόσφατης συνέντευξής της στην ραδιοφωνική εκπομπή «The Morning Mash» του σταθμού SiriusXM Hits 1 ότι υιοθέτησε πέρυσι δυο 18χρονα αγόρια.

«Υιοθέτησα δυο αγόρια πέρυσι. Ηταν 18 χρονών, τώρα είναι στα 19. Μεγάλωσαν σε ανάδοχες οικογένειες. Και τα αγαπώ», δήλωσε η 44χρονη καλλιτέχνιδα από την Αυστραλία.

Σε ερώτηση για το πώς χειρίστηκαν τον εγκλεισμό στο σπίτι κατά την διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι «και οι δυο δυσκολεύτηκαν, ο ένας πιο πολύ από τον άλλον».

«Και οι δυο όμως ασχολήθηκαν με δραστηριότητες που ήταν καλές για εκείνους, που τους βοήθησαν και μάλιστα είχαν εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Η Σία δεν ανέφερε τα ονόματα των αγοριών, ούτε κάποια επιπλέον πληροφορία σχετικά με την οικογένειά της. Ολόκληρη η συνέντευξη θα δοθεί στην δημοσιότητα την Πέμπτη, 21 Μαΐου.

Η ποπ σταρ αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι έγινε μητέρα τον Ιανουάριο σε συνέντευξή της στο περιοδικό GQ. «Αποφάσισα να παραμείνω σινγκλ για την υπόλοιπη ζωή μου και μόλις υιοθέτησα έναν γιο, οπότε δεν έχω τον χρόνο για σχέση», είχε δηλώσει.

Η Σία είναι μητέρα δυο γιων.
Η Σία είναι μητέρα δυο γιων.
Richard Shotwell/Invision/AP

Το νέο τραγούδι της Σία, «Together» θα κυκλοφορήσει σε λίγες ώρες.

Πηγή: ET Online

Popular in the Community