Η Taylor Swift πουλά τα δικαιώματα της ταινίας «Eras Tour» στο Disney+ για 75 εκατ. δολάρια

Η διευρυμένη κατά πέντε τραγούδια, streaming εκδοχή, θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 15 Μαρτίου.
Από την εμφάνιση της Taylor Swift στο πλαίσιο της περιοδείας της «Eras Tour» στο Τόκιο, 7 Φεβρουαρίου 2024. (AP Photo/Toru Hanai)
Από την εμφάνιση της Taylor Swift στο πλαίσιο της περιοδείας της «Eras Tour» στο Τόκιο, 7 Φεβρουαρίου 2024. (AP Photo/Toru Hanai)
via Associated Press

Η Taylor Swift συνεχίζει να εισπράττει χρήματα από το blockbuster της «Eras Tour».

Σύμφωνα με το Puck News, που επικαλείται ανώνυμες πηγές, η Disney πληρώνει περισσότερα από 75 εκατομμύρια δολάρια στην τραγουδίστρια - τραγουδοποιό - επιχειρηματία για την αποκλειστική παγκόσμια μετάδοση του «Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor’s Version)» στο Disney+.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Disney επικράτησε του Netflix και της Universal Pictures για τα δικαιώματα streaming.

Η Disney αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα για το deal του «The Eras Tour», που θα περιλαμβάνει πέντε τραγούδια τα οποία δεν υπάρχουν σε προηγούμενες εκδοχές της ταινίας.

Το «Taylor Swift: The Eras Tour», που έκανε πρεμιέρα στις αίθουσες στις 13 Οκτωβρίου, σημείωσε εισπράξεις 261,7 εκατ. δολαρίων στο παγκόσμιο box office, γεγονός που την καθιστά την πιο κερδοφόρα ταινία στο είδος της.

Γυρίστηκε στις τρεις πρώτες συναυλίες της περιοδείας Eras στο Λος Άντζελες, από τις 3 έως τις 5 Αυγούστου 2023 και από την κινηματογραφική εκδοχή, διάρκειας 2 ωρών και 45 λεπτών, λείπουν αρκετά από τα τραγούδια του σόου.

Η διευρυμένη εκδοχή του «The Eras Tour» θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 15 Μαρτίου. Μεταξύ των μπόνους τραγουδιών θα είναι το «Cardigan», από το άλμπουμ της Swift «Folklore» (2020), συν τέσσερα τραγούδια, τα οποία ούτε η Swift ούτε η Disney έχουν αποκαλύψει ποια είναι.

Με πληροφορίες από Variety

Δημοφιλή