Η Τζίλιαν Άντερσον απαντά με δύο λέξεις στις φήμες για το The Crown και τις αλλαγές στο σενάριο

Λιτή και χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.
(Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP)
(Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP)
via Associated Press

Η Τζίλιαν Άντερσον απάντησε με δύο λέξεις στις φήμες που αναπαράγονται τις τελευταίες ημέρες περί «χάους» που προκάλεσε η αποχώρηση της από την έκτη σεζόν του The Crown.

Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε στο Twitter τη Δευτέρα (10 Απριλίου), δημοσίευμα το οποίο ανέφερε ότι σύμφωνα με πληροφορίες, οι παραγωγοί του The Crown «αναγκάστηκαν να ξαναγράψουν το σενάριο» μετά τους ισχυρισμούς ότι η Τζίλιαν Άντερσον «αρνήθηκε» να επαναλάβει τον ρόλο της ως Μάργκαρετ Θάτσερ στην έκτη και τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix», προσθέτοντας το σχόλιο «εντελώς μ@@@@@ς».

Η Άντερσον, που υποδύθηκε την πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας στην τέταρτη σεζόν του The Crown και απέσπασε για την ερμηνεία της Emmy Β′ Γυναικείου Ρόλου το 2021, διέψευσε τις φήμες, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

Το Netflix έχει δηλώσει ότι δεν ήταν ποτέ προγραμματισμένο να επιστρέψει στην επόμενη σεζόν.

Τον κύκλο των δημοσιευμάτων άνοιξε η The Sun, επικαλούμενη πηγή η οποία ανέφερε ότι η Άντερσον δεν μπορεί να επιστρέψει λόγω «προβλημάτων προγραμματισμού». «Η ερμηνεία της ως Θάτσερ έτυχε παγκόσμιας αναγνώρισης από τους κριτικούς και ήταν ένα τεράστιο πλεονέκτημα για το The Crown. Υπήρχε η ελπίδα ότι θα μπορούσε να εμφανιστεί στο επεισόδιο για την χρυσή επέτειο του γάμου της βασίλισσας Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο, αλλά δυστυχώς αυτό δεν συνέβη λόγω προβλημάτων προγραμματισμού», οπότε και έγιναν αλλαγές στο σενάριο.

Η ηθοποιός, η οποία διατηρούσε δεσμό με τον δημιουργό του The Crown Πίτερ Μόργκαν, για τέσσερα χρόνια από το 2016 έως το 2020, θα επιστρέψει ωστόσο, στον ρόλο της sex therapist, Jean Milburn, στην τέταρτη σεζόν μίας άλλης σειράς της πλατφόρμας, του Sex Education, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τους επόμενους μήνες.

Με πληροφορίες από Independent, Daily Mail

Δημοφιλή