Η Vienna Mozart Orchestra για πρώτη φορά στο Ηρώδειο: Ένα ταξίδι στη Βιέννη του 18ου αιώνα

Η ορχήστρα είναι διάσημη και για τα κοστούμια της καθώς οι μουσικοί της είναι ντυμένοι με αυθεντικά ρούχα και περούκες εποχής.

Η Ορχήστρα Μότσαρτ της Βιέννης έρχεται για πρώτη φορά στο Ηρώδειο, με τους πενήντα δεξιοτέχνες μουσικούς της να μεταφέρουν το αθηναϊκό κοινό στη Βιέννη του 18ου αιώνα, ερμηνεύοντας μερικά από τα γνωστότερα και πιο αγαπημένα έργα του Μότσαρτ και των Στράους.

Η ορχήστρα είναι διάσημη και για τα κοστούμια της καθώς οι μουσικοί της είναι ντυμένοι με αυθεντικά ρούχα και περούκες εποχής.

Με την ορχήστρα θα εμφανισθούν επίσης σοπράνο από την Όπερα της Βιέννης ερμηνεύοντας γνωστές και αγαπημένες άριες.

Η Ορχήστρα Μότσαρτ της Βιέννης είναι ένα από τα σημαντικότερα μουσικά σύνολα της Αυστρίας. Η ιδιαιτερότητά της έγκειται αφενός στη μουσική ποιότητα που τη διακρίνει, αφού μαζί της συνεργάζονται μερικοί από τους καλύτερους μουσικούς της Φιλαρμονικής της Βιέννης, αλλά και στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν τα κοστούμια και οι περούκες εποχής.

Οι συναυλίες της πραγματοποιούνται στις μεγαλύτερες και διασημότερες αίθουσες συναυλιών της Βιέννης, και συγκεκριμένα στο Golden Hall της Musikverein, στο Wiener Konzerthaus και στο Great Hall του Hofburg (Αυτοκρατορικό ανάκτορο).

Η βραδιά θα ανοίξει με έργα Μότσαρτ τα οποία θα διαδεχθούν τα πασίγνωστα βαλς και οι πόλκες της οικογένειας των Στράους: O Ωραίος Γαλάζιος Δούναβης, το Αυτοκρατορικό Βαλς, η Εισαγωγή της Νυχτερίδας, το πασίγνωστο Εμβατήριο Radetzky.

Info

Ορχήστρα Μότσαρτ της Βιέννης
Συμμετέχουν σολίστ της Όπερας της Βιέννης
Ηρώδειο
Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στις 21.00

Τιμές εισιτηρίων

VIP ΖΩΝΗ: 100 ευρώ
Α ΖΩΝΗ: 85 ευρώ
Β ΖΩΝΗ: 70 ευρώ
Γ ΖΩΝΗ: 60 ευρώ
Δ ΖΩΝΗ: 50 ευρώ
Ε ΖΩΝΗ: 40 ευρώ
ΣΤ ΖΩΝΗ: 35 ευρώ
Z ΖΩΝΗ: Κανονικό 30 ευρώ, Παιδικό – Εφηβικό – Φοιτητικό, Ανέργων, Πολυτέκνων: 25 ευρώ

Θέσεις ΑΜΕΑ: 25 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 2103221897)


Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια, πληροφορίες: 211 7701700

Προπώληση εισιτηρίων: 211 77 01 700, www.viva.gr & www.ct.gr

Δημοφιλή