ΔΙΕΘΝΕΣ
26/10/2020 12:28 EET

Εχει σωσία η Μελάνια Τραμπ; Φουντώνουν ξανά οι φήμες για την γυναίκα που εμφανίζεται πλάι στον Τραμπ

To #FakeMelania ήρθε για να μείνει.

OLIVIER DOULIERY via Getty Images

Μια νέα φωτογραφία του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ πυροδοτεί ξανά θεωρίες συνωμοσίας για τη γυναίκα που υποτίθεται υποδύεται την Πρώτη Κυρία.

Η φωτογραφία προέρχεται από τις 22 Οκτωβρίου και δείχνει τον Ντόναλντ και τη Μελάνια να επιβιβάζονται στο Marine One από τον Λευκό Οίκο.

Την ίδια μέρα μάλιστα, στο τέλος του προεκλογικού ντιμπέιτ, ο Ντόναλντ Τραμπ έπιασε από το χέρι τη σύζυγό του για να φύγουν από τη σκηνή, δείχνοντας πως είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι, παρά τις φήμες που κυκλοφορούν, με τη Μελάνια, όμως, να το τραβά επιδεικτικά.

 

Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που εμφανίστηκαν μαζί μετά την πρόσφατη περιπέτειά τους με τον κορονοϊό.

Η Μελάνια στέκεται πίσω από τον πρόεδρο και φορά ένα μεγάλο ζευγάρι μαύρα γυαλιά. Οι χρήστες του Twitter άρχισαν να παρατηρούν ωστόσο ότι η Πρώτη Κυρία δεν μοιάζει και πολύ με τη Μελάνια. 

Χιλιάδες άνθρωποι φαίνεται να το πιστεύουν αυτό και κάποιος έκανε ακόμα και κοντινό στα δόντια της, ισχυριζόμενος ότι η οδοντοστοιχία της δεν μοιάζει με αυτή της Μελάνια.

Η θεωρία για σωσία της Μελάνια έχει εμφανιστεί εδώ και πολύ καιρό, αναγκάζοντας μάλιστα τον Τραμπ να τη χαρακτηρίσει «fake news».

Sponsoed Post