Έδεσαν σε δέντρο καθηγητή μαθηματικών και τον χτύπησαν γιατί πήραν κακούς βαθμούς

Οι υπεύθυνοι του σχολείου αποφάσισαν να μην καταθέσουν μήνυση κατά των μαθητών που συμμετείχαν στο λιντσάρισμα.
.
.
Youtube

Δεκάδες μαθητές σε σχολείο στην Τζαρκάντ της Ινδίας φέρονται να έδεσαν έναν καθηγητή μαθηματικών και έναν υπάλληλο του σχολείου σε ένα δέντρο και τους ξυλοκόπησαν γιατί αρκετοί από αυτούς έλαβαν κακούς βαθμούς σε διαγώνισμα.Δεκάδες μαθητές σε σχολείο στην Τζαρκάντ της Ινδίας φέρονται να έδεσαν έναν καθηγητή μαθηματικών και έναν υπάλληλο του σχολείου σε ένα δέντρο και τους ξυλοκόπησαν γιατί αρκετοί από αυτούς έλαβαν κακούς βαθμούς σε διαγώνισμα.

Πρόκειται για μαθητές του Scheduled Tribe Residential School οι οποίοι παρέσυραν τον καθηγητή μαθηματικών και έναν σχολικό υπάλληλο στο προαύλιο του σχολείου με το πρόσχημα να συζητήσουν τους βαθμούς τους σε πρόσφατες εξετάσεις, μόνο και μόνο για να τους δέσουν σε ένα δέντρο και να τους χτυπήσουν, αναφέρει το India Times.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τρεις άνδρες (o τρίτος κι αυτός πιθανόν υπάλληλος του σχολείου) δεμένους σε ένα δέντρο με κόκκινο σχοινί και δεκάδες μαθητές να περιφέρονται γύρω τους και να κρατούν χοντρά ξύλινα ραβδιά.

Τα βίντεο από το περιστατικό έγιναν γρήγορα viral, και παρόλο που ο ίδιος ο ξυλοδαρμός δεν καταγράφηκε από την κάμερα, η αστυνομική έρευνα διαπίστωσε ότι τα θύματα δέχθηκαν πράγματι επίθεση από τους εξαγριωμένους φοιτητές, ενώ ένας από αυτούς έδωσε μάλιστα κατάθεση με επίδεσμο γύρω από το κεφάλι του, γεγονός που υποδηλώνει ότι είχε χτυπηθεί με ρόπαλο.

Παρόλο το σάλο, οι υπεύθυνοι του σχολείου αποφάσισαν να μην καταθέσουν μήνυση κατά των μαθητών που συμμετείχαν στο λιντσάρισμα.

Στην αρχή ούτε τα ίδια τα θύματα ήθελαν να υποβάλλουν μήνυση αλλά μετά την δημοσιοποίηση του γεγονότος κατέθεσαν εναντίων 11 από τους 200 μαθητές που ουσιαστικά συμμετείχαν.

Δημοφιλή