Εικαστική βουτιά στα νερά του νησιού της Αφροδίτης το Σαββατοκύριακο της εθνικής επετείου

Ευκαιρία για απόδραση στις 25 κι 26 Μαρτίου στην Κύπρο η παρουσίαση για πρώτη φορά στη Λεμεσό 35 έργων εντός κι εντός καταξιωμένων καλλιτεχνών.
Εργο της Carole Feuerman
Kapopoulos Fine Arts
Εργο της Carole Feuerman

Ευκαιρία για απόδραση στο νησί της Αφροδίτης αποτελεί η έκθεση έργων καταξιωμένων καλλιτεχνών Ελλήνων και ξένων από την Kapopoulos Fine Arts στη Λεμεσό στις 25 και 26 Μαρτίου.

Εργο του Richard Orlinski
Kapopoulos Fine Arts
Εργο του Richard Orlinski

Το φιλότεχνο κοινό θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με το έργο σημαντικών καλλιτεχνών των οποίων η δημιουργία βρίσκεται σε αίθουσες τέχνης και μουσεία του κόσμου, τα οποία διαμορφώνουν τις τάσεις της σύγχρονης τέχνης σε διεθνές επίπεδο. Είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια συλλογή θα παρουσιαστεί στο νησί της Αφροδίτης, με την φροντίδα της Kapopoulos Fine Arts, η οποία εκπροσωπεί αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο διάσημους καλλιτέχνες από το εξωτερικό.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Amara:Five Star Luxury Hotel στη Λεμεσό και θα είναι ανοικτή στο κοινό στις 25 Μαρτίου 12:00 - 21:00 και 26 Μαρτίου 10:00 -21:00.

Εργο του Μr Brainwash
Kapopoulos Fine Arts
Εργο του Μr Brainwash

Θα παρουσιαστούν περί τα 35 έργα, τόσο ζωγραφικής, όσο και γλυπτικής σύγχρονης τέχνης με την υπογραφή των: Mr. Brainwash, Jeff Koons, Fred Allard, Marco Grassi, Richard Orlinski, Carole Feuerman, Laurence Jenkell, Benjamin Spark, Cedric Bouteiller, Frederic Avella, Sonke, Γιάννη Τσαρούχη, Pavlos (Διονυσόπουλος), Σπύρου Βασιλείου, Αλέκου Φασιανού, Δημήτρη Μυταρά, Γιώργου Λάππα, Βασίλη Σπεράντζα, Γιώργου Σταθόπουλου, Κωστή Γεωργίου, Δημήτρη Γέρου, Απόστολου Λάβδα.

Εργο του Σπύρου Βασιλείου
Kapopoulos Fine Arts
Εργο του Σπύρου Βασιλείου

Info:

Ομαδική έκθεση διεθνών και Ελλήνων καλλιτεχνών. Ξενοδοχείο Amara Λεμεσός. Ballroom A.

Opening: 25 Μαρτίου 18:00 -21:00

Διάρκεια: 25 Μαρτίου: 12:00 -21:00

26 Μαρτίου: 10:00-21:00

Διοργάνωση: Kapopoulos Fine Arts Ελλάδας, σε συνεργασία με την Kapopoulos Fine Arts Λεμεσού και Λευκωσίας.

Τηλ. 2108974441 (για την Ελλάδα)

+357 25360066 (για την Κύπρο)