«Είστε οι ήρωές μας»: Η Pink είπε πως είχε κορονοϊό και ευχαριστεί το ιατρικό προσωπικό για τον αγώνας τους

Και εκείνη και ο γιος της, Τζέιμσον, είχαν συμπτώματα. Τώρα είναι και οι δύο καλά.
Michael Tran via Getty Images

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Pink είπε πως πριν δυο εβδομάδες είχε βγει θετική στον κορονοϊό, αλλά από τότε το έχει ξεπεράσει και αισθάνεται πλέον πολύ καλύτερα.

«Πριν δύο εβδομάδες και εγώ και ο γιος μου, Τζέιμσον, είχαμε συμπτώματα του COVID-19. Ευτυχώς ο γιατρός μας είχε πρόσβαση σε τεστ δοκιμής και εγώ βγήκα θετική», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία εκείνης και του γιου της.

«Φυσικά ακολουθήσαμε τις οδηγίες του γιατρού και μείναμε σπίτι για δύο εβδομάδες, όπως και όλη η οικογένεια. Μόλις πριν λίγες μέρες κάναμε ξανά το τεστ και βγήκαμε αρνητικοί και οι δυο».

Η 40χρονη ποπ σταρ δήλωσε ακόμη πως «είναι μεγάλη αποτυχία της κυβέρνησης να μην παρέχει αρκετά τεστ δοκιμών. Η ασθένεια είναι βαριά και απολύτως αληθινή. Οι άνθρωποι οφείλουν να γνωρίζουν πως ο ιός προσβάλει τόσο ηλικιωμένους όσο και νέους, υγιείς και αρρώστους, πλούσιους και φτωχούς. Τα τεστ δοκιμών πρέπει να πιο διαθέσιμα ώστε να προστατέψουμε τα παιδιά μας, την οικογένειά μας, τους φίλους μας αλλά και την κοινωνία μας».

Μάλιστα η Pink δώρισε μισό εκατομμύριο δολάρια για την υποστήριξη του υγειονομικού προσωπικού, συμπεριλαμβανομένου των 500.000 δολαρίων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Τεμπλ στην Φιλαδέλφεια προς τιμήν της μαμάς της, Τζούντι Μουρ, που εργαζόταν εκεί για 18 χρόνια, έγραψε η τραγουδίστρια στο Instagram.

«Ευχαριστώ όλο το ιατρικό προσωπικό και όλους στον κόσμο που εργάζονται τόσο σκληρά για να προστατεύσουν τους αγαπημένους μας. Είστε οι ήρωες μας. Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες: παρακαλώ μείνετε σπίτι. Σας παρακαλώ. Μείνετε σπίτι».

πηγή: USA TODAY