Εκπληκτη η Ολίβια Γουάιλντ όταν έμαθε ότι αεροπορική εταιρεία έκοψε ερωτική σκηνή μεταξύ γυναικών σε ταινία της

Και τα σχόλια χρηστών στο Τουίτερ.
Εκπληκτη η Ολίβια Γουάιλντ όταν έμαθε ότι αεροπορική εταιρεία έκοψε ερωτική σκηνή μεταξύ γυναικών σε ταινία της.
CHRIS DELMAS via Getty Images
Εκπληκτη η Ολίβια Γουάιλντ όταν έμαθε ότι αεροπορική εταιρεία έκοψε ερωτική σκηνή μεταξύ γυναικών σε ταινία της.

Η Ολίβια Γουάιλντ και οι ηθοποιοί της ταινίας της «Booksmart» Κέιτλιν Ντέβερ και Μπίνι Φέλντσταϊν, έμειναν έκπληκτες όταν ρωτήθηκαν στο κόκκινο χαλί των Βραβείων του Κυβερνήτη (Academy’s Governors Awards) για μια αεροπορική εταιρεία που πρόσφατα λογόκρινε την σεξουαλική σκηνή μεταξύ δυο γυναικών.

Ενας χρήστης του Τουίτερ ενημέρωσε την Ουάιλντ το Σαββατοκύριακο ότι μια αεροπορική εταιρεία, της οποίας το όνομα δεν αποκάλυψε η ηθοποιός, «έκοψε» την συγκεκριμένη σκηνή από την ταινία. Στην σκηνή, οι δυο χαρακτήρες κάνουν σεξ στο μπάνιο κατά την διάρκεια ενός πάρτι. «Είναι πραγματικά κρίμα», έγραψε η Ουάιλντ στον λογαριασμό της στο Τουίτερ σε μια πρώτη αντίδραση, όταν πληροφορήθηκε για το νέο. «Δεν υπάρχει γυμνό στην σκηνή. Τι την κάνει τόσο χυδαία για προβολή σε αεροπλάνο; Και ποια αεροπορική ήταν αυτή;».

«Δεν το καταλαβαίνω», δήλωσε η Γουάιλντ στο Variety. «Υπάρχει λογοκρισία από τη μια αεροπορική εταιρεία στην άλλη όσον αφορά τις ταινίες, τις οποίες επιλέγει το διοικητικό συμβούλιο. Τις αξιολογούμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Αν δεν υπάρχει η ειδική σήμανση, τότε οι ταινίες επιτρέπονται». Και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν τρομακτικές σκηνές βίας σε ταινίες, άψυχα σώματα και αίμα κι όμως μια ιστορία αγάπης ανάμεσα σε δυο γυναίκες κόβεται από την ταινία. Είναι τόσο σημαντική πλοκή για την πορεία του ταξιδιού του χαρακτήρα. Η καρδιά μου ”σπάει”. Προσπαθώ να το καταλάβω και θέλω ο κόσμος να παρακολουθήσει ολόκληρο το φιλμ».

Κι ενώ η Γουάιλντ δεν αποκάλυψε το όνομα της αεροπορικής, οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφεραν την Delta Airlines, για αποκοπή της σκηνής από την ταινία.

«Η λογοκρισία της λέξης ”λεσβία” είναι παρανοϊκή, τι συμβαίνει», έγραψε η ηθοποιός όταν χρήστης του Τουίτερ ανέφερε την αεροπορική εταιρεία.

Το «Booksmart», η κωμική ιστορία ενηλικίωσης, αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο της ηθοποιού και εστιάζει στις έφηβες Έιμι (Κέιτλιν Ντένβερ) και Μόλι (Μπίνι Φέλντσταιν) καθώς προετοιμάζονται να αποφοιτήσουν από το λύκειο.

Πηγή: Variety

Πήγαινε στην αρχική σελίδα