Ενώπιον των δικαστικών ο Θέμης Αδαμαντίδης

Κατόπιν μήνυσης σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία.
.
.
Eurokinissi

Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη βρίσκεται ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης, ύστερα από την μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του η σύντροφος του για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μηνύτρια κατέθεσε ότι στη 1:30 τα ξημερώματα της 30 Ιουνίου τον περίμενε στο αυτοκίνητο του, έξω από κατάστημα τυχερών παιχνιδιών, μόλις την είδε να χρησιμοποιεί το κινητό τηλέφωνο της, την πλησίασε, ξεκίνησε να την υβρίζει και να τη χτυπά.

Στην μήνυση της ανέφερε, μάλιστα, ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης την ζηλεύει παθολογικά και πως και στο παρελθόν είχαν συμβεί αντίστοιχα περιστατικά.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου τον γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος άμεσα κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση σε βάρος της.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έδωσε στους αστυνομικούς μία εντελώς διαφορετική οπτική των γεγονότων, ενώ και το δικηγορικό γραφείο που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του εξέδωσε ανακοίνωση:

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΛΕΞΙΟΥ Χ. ΚΟΥΓΙΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΘΕΜΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗ

Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί τον κο Θέμη Αδαμαντίδη σε όλες τις νομικές του υποθέσεις.

Σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή.

Η συγκεκριμένη κυρία καταζητείται στα όρια του αυτοφώρου για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία διέπραξε εις βάρος του κου Θέμη Αδαμαντίδη.

Λόγω της απουσίας του κου Κούγια, στο πλευρό του κου Αδαμαντίδη βρίσκονται δύο συνεργάτες του γραφείου μας και προσπαθούμε, ώστε με τη συνδρομή του κου Εισαγγελέα υπηρεσίας να αφεθεί ελεύθερος, για να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη συναυλία, τα εισιτήρια της οποίας έχουν εξαντληθεί.

Αθήνα, 01/07/2022

Με εκτίμηση

Αλέξιος Χ. Κούγιας