ΔΙΕΘΝΕΣ
28/07/2019 08:18 EEST

'Εντονες αντιδράσεις για YouTubers που έφτιαξαν κούκλα πιστό αντίγραφο του μωρού τους

Το αποτέλεσμα είναι άκρως ρεαλιστικό και σοκαριστικό.

Μια οικογένεια Youtubers, με 1.2 εκατομμύρια συνδρομητές στο Youtube, αποφάσισε να βγάλει κέρδη και από το νεογέννητο μωρό τους, φτιάχνοντας κούκλα -πιστό αντίγραφο- και το αποτέλεσμα είναι άκρως ρεαλιστικό και σοκαριστικό.

Η οικογένεια Ingham έχει άλλα τρία παιδιά, ηλικίας, 13, 9, και 7 και το μωρό που είναι μόλις τεσσάρων μηνών.

Η κούκλα δείχνει το μωρό όπως ήταν 2 εβδομάδων και έχουν ήδη παρασκευαστεί 250 κομμάτια. Κάθε αγορά συνοδεύεται από μια φωτογραφία, πιστοποιητικό γέννησης(υπογεγραμμένο από την οικογένεια), ρουχαλάκια και πάνες για το βρέφος.

 Αρκετοί από τους φανς τους φάνηκαν εκστασιασμένοι με την προοπτική να αγοράσουν κούκλα που μοιάζει με το μωρό τους και ανυπομονούν να την αποκτήσουν.

«Τι υπέροχη ιδέα! Βούρκωσα ενόσω έβλεπα το βίντεο», γράφει ένας χρήστης.

Οι περισσότεροι, όμως, είναι τρομοκρατημένοι με την ιδέα και την χαρακτήρισαν απίστευτα περίεργη, ανατριχιαστική και θεωρούν τους γονείς ανεύθυνους (μεταξύ μας, όχι και άδικα).

«Είναι δικό σας μωρό και κανενός άλλου. Γιατί να θέλετε κάποιος να έχει απομίμηση του μωρού σας; Είναι λάθος σε τόσα πολλά επίπεδα»

«Αν κάποιο φρικιό το αγοράσει;» γράφει ένας άλλος.

«Θέλω να κάνω εμετό. Είναι αηδία... είναι σαν να πουλάς το ίδιο σου το παιδί», σχολιάζει ένας χρήστης του Twitter.

To χειρότερο στην υπόθεση είναι πως, ο Chris Ingham, ο πατέρας του μωρού, φέρεται να κατηγορήθηκε για παρενόχληση ανήλικων κοριτσιών το 2018. Η υπόθεση δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν και η οικογένεια αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία.

 

πηγή: insider

  

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post