ΗΠΑ: Αεροσυνοδός σφηνώθηκε στο ντουλαπάκι των χειραποσκευών

Επιβάτες κατέγραψαν σε βίντεο το πρωτοφανές περιστατικό.
Twitter/Verny Vern

Μια αεροσυνοδός της Southwest Airlines σφηνώθηκε - στην κυριολεξία - σε ένα από τα ντουλαπάκια αποθήκευσης των χειραποσκευών, ακριβώς πάνω από τις θέσεις των επιβατών, τους οποίους ήθελε να «πειράξει» κατά αυτόν τον περίεργο τρόπο.

Μια επιβάτης κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο το αστείο περιστατικό που έλαβε χώρα την Δευτέρα, κατά τη διάρκεια πτήσης από το Νάσβιλ στην Ατλάντα.

«Ηταν εκεί πάνω για περίπου πέντε λεπτά. Περισσότεροι από τους μισούς ταξιδιώτες επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο προτού βγει από εκεί» δήλωσε η έκπληκτη επιβάτης. «Ηταν αρκετά ξεκαρδιστικό».

Μάλιστα, η υπάλληλος «χαιρετούσε τους επιβάτες καθώς περνούσαν από μπροστά της» σαν να μην συμβαίνει τίποτα το ασυνήθιστο.

Η αεροπορική εταιρεία δήλωσε ότι οι υπάλληλοί της «είναι γνωστοί για την αίσθηση του χιούμορ και των μοναδικών προσωπικοτήτων τους». Σε αυτή την περίπτωση, η αεροσυνοδός «προσπάθησε να έχει μια σύντομη διασκεδαστική στιγμή με τους πελάτες κατά την επιβίβαση».

«Φυσικά, αυτή δεν είναι η συνήθης διαδικασία μας, και τα πληρώματα της Southwest πάντα διατηρούν την ασφάλεια ως την κορυφαία προτεραιότητά τους».

Πηγή: CNN

Δημοφιλή