ΔΙΕΘΝΕΣ
23/08/2019 12:21 EEST

ΗΠΑ: Εβλεπε βίντεο με οδηγίες για τον εντοπισμό διαμαντιών και βρήκε ένα στα πόδια της

Η τύχη της χαμογέλασε μέσα από μια απίστευτη συγκυρία.

Αrkansas State Parks

Μια γυναίκα στο Τέξας κάθισε στη σκιά, παρακολουθώντας ένα βίντεο στο YouTube για το πώς να βρει διαμάντια. Στη συνέχεια βρήκε ένα εκεί που καθόταν.

Η Μιράντα Χόλινγκσχεντ, 27 ετών, επισκέφθηκε το κρατικό πάρκο «Κρατήρας των Διαμαντιών» στο Αρκανσο μαζί με την οικογένειά της. Ηταν στο πάρκο για περίπου μια ώρα, όταν αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα στη βάση ενός λόφου. Εβαλε λοιπόν το επίμαχο βίντεο στο και άρχισε να το παρακολουθεί.

Το εν λόγω πάρκο επιτρέπει στους επισκέπτες του να αναζητήσουν διαμάντια σε μια καθορισμένη έκταση 37,5 στρεμμάτων.

Για ένα δευτερόλεπτο, κοίταξε προς το μέρος του παιδιού της για να βεβαιωθεί πως είναι καλά και τότε το είδε: ένα κίτρινο διαμάντι ξεπρόβαλε ανάμεσα σε άλλα πετραδάκια.

Αrkansas State Parks

«Το κούνησα στο χέρι μου για να σιγουρευτώ τι ήταν, το σήκωσα και φώναξα στη μητέρα μου ”Νομίζω πως βρήκα ένα”» ανέφερε στους αξιωματούχους του πάρκου. Και είχε δίκιο.

Το στολίδι των 3,72 καρατίων είναι το μεγαλύτερο που έχει βρεθεί στο πάρκο από τον Μάρτιο του 2017, όταν ένας έφηβος είχε βρει ένα καφέ διαμάντι 7,44 καρατίων.

Αυτό, ωστόσο, είναι το μεγαλύτερο κίτρινο διαμάντι που βρέθηκε από τον Οκτώβριο του 2013, όταν ένας επισκέπτης από την Οκλαχόμα είχε βρει ένα που ζύγιζε 3,85 καράτια.

Αrkansas State Parks

Το διαμάντι της Χόλινγκσχεντ έχει μέγεθος όσο περίπου μιας γόμα μολυβιού.

Ενδεχομένως, μάλιστα, μια βροχή να έπαιξε ρόλο στον εντοπισμό του πολύτιμου ευρήματος, καθώς όταν βρέχει στην περιοχή πολλές φορές τα διαμάντια κάνουν την εμφάνισή τους στο έδαφος.

Πηγή: CNN

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post