ΗΠΑ: Νεκρός σε χαντάκι βρέθηκε γιατρός που κατηγορείται ότι βίασε ασθενείς σε νάρκωση

Ο γιατρος άφησε επίσης δύο σημειώματα, τη βέρα του και πιστωτικές κάρτες στο σπίτι.
Naples Police Department

Ένας γιατρός από τη Φλόριντα, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι βίαζε τις γυναίκες ασθενείς του, ενώ αυτές βρίσκονταν σε νάρκωση, βρέθηκε νεκρός σε ένα χαντάκι κοντά στο σπίτι του τη Δευτέρα (28/11).

Ο Δρ Έρικ Άντριου Σαλάτα, 54 ετών, συνελήφθη στις 21 Νοεμβρίου, όταν δύο γυναίκες, ηλικίας 51 και 72 ετών, ισχυρίστηκαν ότι τις κακοποίησε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια αισθητικών επεμβάσεων στο ιατρείο του, σύμφωνα με το NBC2 News.

Την Τρίτη (30/11), το γραφείο του σερίφη της κομητείας Κολιέ επιβεβαίωσε ότι ο Σαλάτα βρέθηκε νεκρός, ανέφερε η Naples Daily News.

Ο Σαλάτα αφέθηκε ελεύθερος από το Κέντρο Φυλακών της Νάπολης αφού κατέβαλε εγγύηση στις 22 Νοεμβρίου και η δίκη του ήταν προγραμματισμένη για τις 19 Δεκεμβρίου, αναφέρει η New York Post.

Οι αρχές ανακάλυψαν το πτώμα του σε ένα χαντάκι. Ο άνδρας είχε πυροβοληθεί στο πόδι και στο κεφάλι και ένα πιστόλι που βρισκόταν δίπλα του. Ο γιατρος άφησε επίσης δύο σημειώματα, τη βέρα του και πιστωτικές κάρτες στο σπίτι.

Η εκπρόσωπος του Σερίφη Μισέλ Μπάτεν δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση, συμπεριλαμβανομένης της αιτίας θανάτου.

Ο Άνταμ Χόροβιτς, δικηγόρος ενός από τα θύματα του Σαλάτα, εξέδωσε δήλωση στο The Daily Beast την Τρίτη (30/11) μετά τον θάνατό του, λέγοντας: «Είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι ο Δρ. Σαλάτα ξέφυγε από τη δικαιοσύνη».

Πήγαινε στην αρχική σελίδα