Καναδάς: Βρέθηκε νεκρή η διάσημη tiktoker Μέγκα Τακούρ

«Είστε υπεύθυνοι για το πεπρωμένο σας», το τελευταίο της μήνυμα.
.
.
Instagram

Τον «απρόσμενο» θάνατο της 21χρονης TikToker, Μέγκα Τακούρ, από το Μπράμπτον του Οντάριο του Καναδά ανακοίνωσαν οι γονείς της.

Σύμφωνα με την ανάρτηση των γονέων της 21χρονης «πέθανε ξαφνικά και απρόσμενα» στις 24 Νοεμβρίου.

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε ότι το φως της ζωής μας, η ευγενική και πανέμορφη κόρη μας, Μέγκα Τακούρ, πέθανε ξαφνικά και απροσδόκητα τα ξημερώμαρτα της 24ης Νοεμβρίου. Η Μέγκα ήταν μια ανεξάρτητη νεαρή κοπέλα. Θα μας λείψει» έγραψαν οι γονείς της 21χρονης εξηγώντας ότι ανακοίνωσαν τον θάνατό της επειδή «η Μάγια αγαπούσε τους φανς της και θα ήθελε να γνωρίζετε για τον θάνατό της».

Οι γονείς της Μέγκα Τακούρ δεν αποκάλυψαν την αιτία του θανάτου της κόρης τους, αναφέρει η New York Post.

Η νεαρή που είχε σχεδόν ένα εκατομμύριο ακολούθους στο Tik Tok είχε ξεκινήσει τις αναρτήσεις της στα social media τον Νοέμβριο του 2019 και ήταν γνωστή για τα μηνύματα θετικότητας και αυτοπεποίθησης που αναρτούσε.

Το τελευταίο μήνυμά της στο TikTok, που δημοσιεύτηκε στις 18 Νοεμβρίου, την παρουσίαζε να περπατά στη Νέα Υόρκη με τη λεζάντα να γράφει: «ΕΙΣΤΕ υπεύθυνοι για το πεπρωμένο σας. Να το θυμάστε αυτό.»

@meghamind_ YOU’RE in charge of your destiny. Remember that 💫 #confidence #selflove ♬ original sound - Megha
@meghamind_

yes I drove to a rich neighborhood to perform this cruella stunt

♬ original sound - Julia fox
@meghamind_ YOU’RE in charge of your destiny. Remember that 💫 #confidence #selflove ♬ original sound - Megha
@meghamind_ If I can wibble you can wobble 🤪 fit: @Dolls Kill #bodypositivity #dollskill ♬ Grab Da Wall & Rock Da Boat - 504 Boyz & Weebie
Πήγαινε στην αρχική σελίδα