Αστυνομικός σεξουαλικών εγκλημάτων αποκαλύπτει τα 5 πράγματα που απαγορεύεται να κάνουν τα παιδιά της

Αυτή είναι η λίστα της για να κρατήσει τα παιδιά της ασφαλή από τους παιδεραστές.
.
.
Tik Tok

Μια αστυνομικός από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ που ειδικεύεται στα σεξουαλικά εγκλήματα με θύματα παιδιά έγινε viral στο Tik Tok όταν μοιράστηκε τους πέντε αυστηρούς κανόνες που εφαρμόζει στα δικά της παιδιά για να τα κρατήσει ασφαλή από τους παιδεραστές.

Η Τέρα Άβιλα, γνωστή στο Tik Tok ως thegirlcop αναρτά συχνά στο TikTok πληροφορίες που σχετίζονται με την κακοποίηση παιδιών και την ενδοοικογενειακή βία.

Τα τελευταία βίντεο της Άβιλα η οποιά είναι μητέρας τριών παιδιών προκάλεσαν συζήτηση, καθώς αναφέρθηκε στα πέντε πράγματα που απαγορεύεται να κάνουν τα παιδιά της.

Η νεαρή μητέρα σημείωσε ότι ενώ ορισμένες από τις συμβουλές μπορεί να προκαλούν έκπληξη, στηρίζονται σε χρόνια εμπειρίας στη δουλειά της.

Ο πρώτος κανόνας για τα παιδιά της είναι ότι απαγορεύεται να πηγαίνουν για ύπνο σε άλλα σπίτια, αναφέρει η New York Post.

«Δεν ξέρεις ποιος θα είναι εκεί ή ποιος μπορεί να ξεγλιστρήσει μέσα στη νύχτα», λέει.

Κανόνας νούμερο δύο: Στα παιδιά της απαγορεύεται να χρησιμοποιούν το Snapchat, καθώς είναι μεγάλος ο αριθμός εκείνων που χρησιμοποιούν τη δημοφιλή εφαρμογή για να παρασέρνουν τα νεαρά θύματά τους.

Αποκάλυψε επίσης ότι η εφαρμογή είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για την αποκάλυψη της τοποθεσίας σου και γιατί τα παιδιά θεωρούν λανθασμένα ότι οι φωτογραφίες που στέλνονται μπορούν να διαγραφούν μόνιμα.
«Τίποτα καλό δεν προκύπτει από αυτή την εφαρμογή», λέει.

Τρίτος κανόνας: Δεν αναγκάζει ποτέ τα παιδιά της να αγκαλιάσουν ή να φιλήσουν κάποιον - συμπεριλαμβανομένων συγγενών και φίλων.

«Ξέρω ότι ακούγεται κακό, αλλά είναι το σώμα τους και αν δεν θέλουν να αγκαλιάσουν κάποιον τότε έχουν αυτό το δικαίωμα να βάλουν τα όριά τους».

Οι πρώτοι τρεις κανόνες προκάλεσαν ενδιαφέρον διαδικτυακά με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένα δεύτερο βίντεο.

@thegirlcop Replying to @hazel904eyes #greenscreen Can't wait for the trolls in this one😎🤣#sorrynotsorry #girlcop #childsafety #svu #immadelight ♬ She Knows - J. Cole

«Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο μυστικό και στην έκπληξη. Τα παιδιά χρειάζεται να το μάθουν αυτό, ότι δηλαδή ένας ενήλικας έξω από το σπίτι δεν πρέπει να λέει σε ένα παιδί να κρατήσει μυστικό», είπε και πρόσθεσε ότι είναι αποδεκτό να κρατήσουν μυστικό μόνο για έναν φίλο αν αυτό θα τον προστατεύσει.

Τέλος, λέει ότι δεν επιτρέπει στα παιδιά της να χρησιμοποιούν «ανόητα ονόματα για τα ιδιωτικά τους σημεία», επιμένοντας να χρησιμοποιούν τους σωστούς ανατομικούς όρους.

Έτσι είναι πιο εύκολο να εξηγήσουν μια κατάσταση στις Αρχές αν ποτέ κάτι πάει στραβά.

Τα βίντεο γέμισαν με σχόλια, με πολλούς γονείς να εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για τη λίστα. «παιδίατρος σε ΜΕΘ και μαμά εδώ, συμφωνώ σε όλα μαζί σου», έγραψε μια χρήστης, ενώ μια άλλη πρόσθεσε: «Νιώθω το ίδιο για τον ύπνο σε άλλο σπίτι, δεν θα γίνει ποτέ».

Πήγαινε στην αρχική σελίδα