ΚΟΙΝΩΝΙΑ
06/08/2020 17:10 EEST | Updated 06/08/2020 17:38 EEST

Εφτυσε παιδί σε εστιατόριο επειδή αρνήθηκε να βγάλει τη μάσκα και συνελήφθη

Είπε στην αστυνομία πως δεν ήξερε αν είχε κορονοϊό και δεν είχε υποβληθεί σε τεστ.

ASSOCIATED PRESS

Ένας άνδρας στη Φλόριντα των ΗΠΑ συνελήφθη μετά από επεισόδιο με ένα παιδί που φορούσε μάσκα σε εστιατόριο, όπου έφτυσε στο πρόσωπό του όταν το αγόρι αρνήθηκε να τη βγάλει, ανέφερε η αστυνομία.

Ο Τζέισον Κοπενχάβερ πλησίασε το τραπέζι όπου καθόταν το παιδί την Κυριακή και το ρώτησε εάν φορούσε μάσκα, σύμφωνα με την αστυνομία του Treasure Island. Οι αρχές δεν δημοσιοποίησαν την ηλικία του αγοριού.

Η αστυνομία ανέφερε πως ο 47χρονος τότε είπε στο παιδί να τη βγάλει. Μετά άρπαξε το χέρι του και έφερε το πρόσωπό του δίπλα σε αυτό του παιδιού, λέγοντάς του ότι πλέον είχε κορονοϊό, σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας.

«Το θύμα δήλωσε πως ήταν τόσο κοντά που σταγόνες από τα σάλια του έπεσαν στο πρόσωπό του» έγραψε αστυνομικός στη σχετική αναφορά.

Εργαζόμενοι στο εστιατόριο ζήτησαν από τον Κοπενχάβερ να κάτσει, λέγοντας πως φαινόταν μεθυσμένος και δεν φορούσε παπούτσια. Στην αστυνομική αναφορά σημειώνεται πως προσπάθησε να χτυπήσει και έναν εργαζόμενο.

Ο 47χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 650 δολαρίων. Όπως ανέφερε η αστυνομία, ο Κοπενχάβερ είπε πως δεν ήξερε αν είχε κορονοϊό και δεν είχε υποβληθεί σε τεστ.