Επεισόδια Ρέντη: Στοιχεία εμπλέκουν και τον μάνατζερ τράπερ

Δεδομένη θεωρείται η εμπλοκή μάνατζερ καλλιτέχνη της τραπ μουσικής.
.
.
Eurokinissi Sports

Δεδομένη θεωρείται τις τελευταίες ώρες η εμπλοκή του εικοσιεξάχρονου manager καλλιτέχνη της Τραπ μουσικής στα επεισόδια της 7ης Δεκεμβρίου έξω από το γήπεδο του Ρέντη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στα εγκληματολογικά εργαστήρια, κατά την διερεύνηση δείγματος από τα χέρια του, εντοπίστηκαν ίχνη πυροδότησης φωτοβολίδας, παρόλο που ο ίδιος στην κατάθεσή του είχε υποστηρίξει ότι δεν ήταν στα επεισόδια.

Ο μάνατζερ ήταν η πρώτη προσαγωγή, στην οποία προχώρησαν τα στελέχη του τμήματος ανθρωποκτονιών αναζητώντας εκείνον που πυροδότησε την ναυτική φωτοβολίδα, που τραυμάτισε βαρύτατα τον συνάδελφο τους από τα ΜΑΤ. Στην κατάθεσή του είχε υποστηρίξει ότι πριν από τον αγώνα πήγε στο γήπεδο, προκειμένου να μεταφέρει πάνω για τις εξέδρες, αλλά έφυγε όταν έμαθε ότι κάποιοι είχαν σχεδιάσει την επίθεση εναντίον της διμοιρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα στελέχη της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης βίας σε αθλητικούς χώρους έχουν χαρτογραφήσει σε μεγάλο βαθμό πώς διοργανώθηκαν τα επεισόδια, ενώ φαίνεται πως έχουν στοιχεία για κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το «κάλεσμα» για την επίθεση ξεκίνησε από τρεις διαφορετικούς συνδέσμους και μεταδόθηκε μέσω μηνυμάτων στους οπαδούς που πήγαν στο γήπεδο και συμμετείχαν.

Δημοφιλή