Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του 26χρονου

Οι κατηγορίες που τους αποδίδονται και ο ρόλος τους στο έγκλημα που συγκλόνισε την κοινή γνώμη.
.
.
Eurokinissi

Στον 2ο Τακτικό Ανακριτή καλούνται να απολογηθούν ακόμα δύο άτομα για την υπόθεση τού Μάριου Παπαγεωργίου, του νεαρού τον οποίο σκότωσαν το 2012 και από τότε δεν έχει αποκαλυφθεί η τοποθεσία όπου οι δράστες απέκρυψαν τη σορό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών πέρασαν χειροπέδες σε έναν 53χρονο και έναν 54χρονο, ύστερα από ισάριθμα εντάλματα σύλληψης, με τους συλληφθέντες να αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και της αρπαγής κατά συναυτουργία.

Προηγήθηκε παραγγελία του 2ου Ανακριτή, με την οποία ζήτησε από τους αστυνομικούς να ερευνήσουν συγκεκριμένα οχήματα και κατοικίες, αλλά και ένα σημείο στα Δερβενοχώρια, όπου υπήρχαν υποψίες ότι μπορεί να έχει ταφεί το πτώμα του θύματος.

Κατά την έρευνά τους τα στελέχη του «Ανθρωποκτονιών» διαπίστωσαν πως οι συλληφθέντες είχαν επικοινωνία με τον φερόμενο ως εγκέφαλο τής δολοφονίας, ενώ φέρονται να είναι εκείνοι που μετέφεραν τη σορό, σε άγνωστη μέχρι τώρα τοποθεσία. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, μάλιστα, φέρεται να το πυρπόλησε σε μεταγενέστερο χρόνο, προκειμένου να εξαφανίσει τα όποια ενοχοποιητικά στοιχεία.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στον φάκελο, που παρέδωσαν οι αστυνομικές αρχές στους δικαστικούς, συμπεριλαμβάνονται στοιχεία και για άλλα πρόσωπα, χωρίς να μπορεί κάποιος να πει με βεβαιότητα εάν θα προκύψουν και για αυτά εντάλματα σύλληψης.

Δημοφιλή