Ερχεται το Microlino από την Kosmoride

Ένα ελαφρύ ηλεκτρικό όχημα κατηγορίας L7e με δύο θέσεις, αυτονομία έως και 230 χλμ.
KOSMORIDE

Είχε προαναγγελθεί και τώρα ανακοινώθηκε επίσημα, ότι από το δεύτερο τρίμηνο του 2023 θα είναι διαθέσιμο στη χώρα μας το μοναδικό Microlino.

Θα πωλείται αποκλειστικά από την Kosmoride, και το δίκτυο καταστημάτων της, ως αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασίας που υπέγραψε η Kosmocar (εισαγωγέας των VW, Audi, Skoda, Ducati), με τη Micro.

Σχεδιασμένο στην Ελβετία από τους Βιμ, Ολιβερ και Μέρλιν Ουμπότερ, την οικογένεια πίσω από το διάσημο σκούτερ Micro Kickscooter, το Microlino, που κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Τορίνο της Ιταλίας, είναι ένα ελαφρύ (500 κιλά) ηλεκτρικό όχημα κατηγορίας L7e με δύο θέσεις, αυτονομία έως και 230 χλμ., μέγιστη ταχύτητα 90 χλμ./ώρα και χωρητικότητα πορτμπαγκάζ 230 λίτρα.

KOSMORIDE

Είναι το πρώτο όχημα αυτής της κατηγορίας που παράγεται με μονοκόκ πλαίσιο, προσφέροντάς του ασφάλεια. Το Microlino παρέχεται με καλώδιο φόρτισης Type 2 και μπορεί να φορτιστεί σχεδόν σε οποιοδήποτε σημείο φόρτισης, σε AC wallbox ή σε μια πρίζα σπιτιού σε μόλις 4 ώρες.

Το όχημα σχεδιάστηκε ειδικά για αστικές περιοχές, ενώ πάνω από 35.000 πελάτες έχουν ήδη κάνει παραγγελία. Οι πρώτες παραδόσεις μιας περιορισμένης έκδοσης που ονομάζεται «Pioneer Series» έχουν ήδη ξεκινήσει στην Ελβετία.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα