Ισραήλ: Δισεκατομμυριούχος προσπαθεί να φέρει τη Μαντόνα στη Eurovision

Η Μαντόνα ζήτησε πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια για να εμφανιστεί στο show.

Ο Καναδό - Ισραηλινός δισεκατομμυριούχος Σίλβαν Άνταμς μίλησε την Τρίτη για τη συμμετοχή της Μαντόνα στη Eurovision στo Τελ Αβίβ.

Σε πρόσφατη ομιλία του στο συνέδριο Keshet INTV, ο επιχειρηματίας δήλωσε ότι η συμμετοχή της δημοφιλούς τραγουδίστριας στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού θα φέρει ένα πολύ μεγάλο όνομα στο show και αυτό θα είναι καλό.

«Επικοινωνήσαμε με τη Μαντόνα με σκοπό να προσπαθήσουμε να προσθέσουμε λίγη λάμψη στο event», δήλωσε ο Άνταμς στο Channel 12. «Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι θα έρθει εδώ και θα συμμετάσχει στη Eurovision».

Τον προηγούμενο μήνα κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Άνταμς θα καλύψει την αμοιβή της τραγουδίστριας, προκειμένου εκείνη να ερμηνεύσει επιτυχίες της για λίγα λεπτά στη σκηνή. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ynet, η Μαντόνα ζήτησε περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάρια για να εμφανιστεί στο show.

Επιπλέον, ο Άνταμς είπε στο κοινό ότι η διοργάνωση τόσο μεγάλων εκδηλώσεων στο Ισραήλ, είναι μια πολύ σημαντική ώθηση για την εικόνα της χώρας. Ο δισεκατομμυριούχος ενίσχυσε οικονομικά και τις πρώτες τρεις ημέρες του ποδηλατικού αγώνα Giro d’Italia, πέρυσι.