Φανατικός θαυμαστής των Star Wars θα δει πρώτος τη νέα ταινία λίγο πριν πεθάνει

Συγκινητική ανταπόκριση από την Disney στο αίτημα του ετοιμοθάνατου άνδρα.
Facebook/Star Wars

Ενας ετοιμοθάνατος άνδρας και ο γιος του θα παρακολουθήσουν τη νέα ταινία Star Wars πριν βγει στις αίθουσες των κινηματογράφων, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Disney, Μπομπ Ιγκερ.

Το κέντρο περίθαλψης Ρόουανς στο Χαμσάιρ απηύθυνε δημόσια έκκληση μέσω Twitter, ζητώντας μια πρόωρη ιδιωτική προβολή για τον ετοιμοθάνατο φανατικό θαυμαστή των Star Wars, πριν την επίσημη πρεμιέρα στα τέλη Δεκεμβρίου.

Ο ηθοποιός Μαρκ Χάμιλ, γνωστός για τον ρόλο του Λουκ Σκαϊγουόκερ στην σειρά ταινιών επιστημονικής φαντασίας, έδειξε την συμπαράστασή του απαντώντας με την ευχή «καλή τύχη» στο αίτημα του νοσοκομείου.

Ο Ιγκερ από την πλευρά του δεσμεύτηκε ότι «σίγουρα θα προσπαθήσουμε» και στη συνέχεια έγραψε στο Twitter την Πέμπτη: «Σε αυτή την Ημέρα των Ευχαριστιών, εμείς στην Disney είμαστε ευγνώμονες που μπορούμε να μοιραστούμε το #TheRiseOfSkywalker με τον ασθενή και την οικογένειά του».

Αφού έλαβε την επιβεβαίωση, το νοσοκομείο δήλωσε ότι «δεν μπορεί να ευχαριστήσει αρκετά τη Disney». Η Λίζα Ντέιβις, εργαζόμενη στην υγειονομική περίθαλψη, που αρχικά έφερε την επιθυμία του ασθενούς στην προσοχή του υπόλοιπου προσωπικού της κλινικής, δήλωσε ότι ήταν «άφωνη» με τα νέα.

Πηγή: BBC

Δημοφιλή