Φινλανδία: Η Σάνα Μαρίν ζήτησε συγγνώμη για φωτογραφία από πάρτι στην πρωθυπουργική κατοικία

Δύο γνωστές influencers φαίνονται να φιλιούνται.
via Associated Press

Η Φινλανδή πρωθυπουργός Σάνα Μαρίν ζήτησε συγγνώμη την Τρίτη για μια φωτογραφία από ένα πάρτι που είχε κάνει στην πρωθυπουργική κατοικία τον Ιούλιο, μετά από το θέμα που προέκυψε σχετικά με βίντεο της ίδιας σε πάρτι.

Τη Δευτέρα ένα τεστ για ναρκωτικά που έκανε η πρωθυπουργός- μια από τις νεαρότερες ηγέτες χωρών στον κόσμο- βγήκε αρνητικό. Το τεστ έγινε λόγω προβληματισμών γύρω από βίντεο την προηγούμενη εβδομάδα όπου φαινόταν να τραγουδά και να χορεύει με celebrities της Φινλανδίας σε ένα άλλο πάρτι.

Αυτή την εβδομάδα άλλη μια εικόνα άρχισε να κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με δύο γνωστές influencers να φιλιούνται, καλύπτοντας τα γυμνά τους στήθη με την ένδειξη «Φινλανδία» από την επίσημη κατοικία της πρωθυπουργού στο Ελσίνκι.

«Κατά την άποψή μου η εικόνα είναι ανάρμοστη. Ζητώ συγγνώμη για αυτό. Τέτοιου είδους εικόνα δεν θα έπρεπε να είχε τραβηχτεί μα, πέραν αυτού, τίποτα ιδιαίτερο δεν συνέβη στη μάζωξη» είπε σε δημοσιογράφους η Μαρίν, επιβεβαιώνοντας ότι η φωτογραφία ήταν από την κατοικία της.

Η Μαρίν, 36 ετών, η οποία δεν έχει κρύψει πόσο της αρέσει να διασκεδάζει στον ελεύθερό της χρόνο, είπε πως η φωτογραφία τραβήχτηκε σε ιδιωτικό πάρτι με τους φίλους της μετά από μουσικό φεστιβάλ τον Ιούλιο. «Κάναμε σάουνα, κολυμπήσαμε και περάσαμε χρόνο μαζί» είπε, περιγράφοντας το πάρτι.

Οι Φινλανδοί φαίνονται διχασμένοι για τη συμπεριφορά της πρωθυπουργού, με κάποιους να εκφράζουν τη στήριξή τους προς αυτήν επειδή συνδυάζει μια προσωπική ζωή με την καριέρα της, ενώ άλλοι θέτουν ερωτήματα ως προς το αν η κρίση της επηρεάζεται από τις ψυχαγωγικές της δραστηριότητες.

Με πληροφορίες από Reuters

Δημοφιλή