Φωτογραφίες: Η επόμενη ημέρα της μεγάλης χιονόπτωσης στην Αθήνα

Στα λευκά η πρωτεύουσα, ενώ συνεχίζονται τα προβλήματα.
.
.
Eurokinissi

Εικόνες που σίγουρα δεν θυμίζουν την Αθήνα όπως τη γνωρίζουμε αντίκρισαν οι κάτοικοί της με το ξημέρωμα της επόμενης ημέρας μετά τη μεγάλη χιονόπτωση, που προκάλεσε πλήθος προβλημάτων στην πόλη.

Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση του στρατού, δυνάμεων της Πυροσβεστικής, της αστυνομίας και εθελοντών για τον απεγκλωβισμό των οδηγών που βρίσκονταν ακινητοποιημένοι στην Αττική Οδό λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα». Στο μεταξύ, για σήμερα Τρίτη αναμένονταν χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές στις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Θεσσαλία (κυρίως Μαγνησία), την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου που από το μεσημέρι και από τα βόρεια θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Οι μέγιστες τιμές της δεν θα ξεπεράσουν στα δυτικά και τα νησιά τους 8 με 9 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 3 με 5 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά, ο οποίος θα είναι κατά τόπους ισχυρός ενώ στα βορειοδυτικά θα είναι ολικός.

.
.
Eurokinissi
.
.
Eurokinissi
.
.
Eurokinissi
.
.
Eurokinissi
.
.
Eurokinissi
.
.
Eurokinissi
.
.
Eurokinissi