Καλιφόρνια: Βοηθούσε παπάκια να περάσουν με ασφάλεια τον δρόμο και τον χτύπησε θανάσιμα αυτοκίνητο

Ο 41χρονος είχε πάρει τα παιδιά του από το κολυμβητήριο, σταμάτησε το ΙΧ να βοηθήσει μια οικογένεια από πάπιες που ήταν στην διασταύρωση και μόλις το έκανε...σκοτώθηκε.

Ένας άνδρας στην Καλιφόρνια έχασε τη ζωή του αφού χτυπήθηκε από αυτοκίνητο την στιγμή που βοηθούσε πάπιες, και συγκεκριμένα μια ολόκληρη οικογένεια, να διασχίσει το δρόμο.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της αστυνομίας ο Κέισι Ριβάρα, 41 ετών βγήκε από το όχημά του για να βοηθήσει τις πάπιες και λίγο μετά τραυματίστηκε θανάσιμα όταν τον χτύπησε με το αυτοκίνητο του ένας έφηβος οδηγός στο Ρόκλιν, περίπου 40 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Σακραμέντ Ράντς.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο αφού ο Ριβάρα βεβαιώθηκε ότι οι πάπιες ήταν ασφαλείς.

″Ο άνδρας φέρεται να προσπαθούσε να βοηθήσει μερικά παπάκια που βρίσκονταν στη διασταύρωση”, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το αστυνομικό τμήμα του Ρόκλιν. ”Καθώς ο άνδρας βρισκόταν στη διασταύρωση, ένας έφηβος οδηγός κατευθυνόταν προς τα ανατολικά στη λεωφόρο Στάνφορντ Ραντς. Ο ανήλικος οδηγός χτύπησε τον πεζό που βρισκόταν στο δρόμο”.

Μια μάρτυρας, η Σάμερ Πίτερσον, είπε σε τοπικό μέσο, θυγατρικό του CBS News πως τα παιδιά της έγιναν μάρτυρες της σύγκρουσης: ”Έλεγαν πόσο χαριτεμώνο, πόσο ωραίο ήταν αυτό που έκανε (το θύμα) Και ξαφνικά τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο”, όπως είπε.

Ο κόσμος, όπως αναφέρει BBC έχει αφήσει λουλουδιών, σημειώματα και πλαστικές πάπιες στο σημείο της σύγκρουσης ενώ ένας διαδικτυακός έρανος που διοργανώθηκε από συγγενείς αναφέρει ότι ο Ριβάρα πήγαινε τα παιδιά του στο σπίτι αφού τα είχε παραλάβει από το κολυμβητήριο όταν παρατήρησε μια ”μαμά πάπια που μαζί με τα παπάκια της προσπαθούσε να διασχίσει την διασταύρωση” όπως αναφέρουν. ”Ο Κέισι ήταν ο πιο ευγενικός, ο πιο εκπληκτικός σύζυγος και πατέρας. Ακόμη και η τελευταία του πράξη σε αυτόν τον κόσμο ήταν μια πράξη συμπόνιας”.

Η χήρα του, Έιντζελ σε δήλωσή της αναφέρει: ”Θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς όλους για τα ευγενικά μηνύματα και τις πράξεις καλοσύνης. Είναι υπέροχο να ακούμε πως ο Κέισι έχει επηρεάσει θετικά τις ζωές άλλων και είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για αυτό”.

Το αστυνομικό τμήμα είπε ότι δεν έγινε καμία σύλληψη ”και το περιστατικό ερευνάται” ενώ είναι μάλλον απίθανο ο έφηβος οδηγός να αντιμετωπίσει ποινικές διώξεις, όπως είπε ο αρχηγός της αστυνομίας στο NBC News.

Πηγή: BBC

Δημοφιλή