Κατεβαίνει η Αντζελίνα Τζολί στην πολιτική;

Τι απάντησε στην ερώτηση αν θα είναι στη λίστα των 30-40 Δημοκρατικών που θα αναμετρηθούν για το χρίσμα του κόμματος στις επόμενες εκλογές
Barcroft Media via Getty Images

Παραχώρησε συνέντευξη στο BBC και άφησε ανοιχτά ενδεχόμενα περί πιθανής καθόδου στην πολιτική λέγοντας ότι είναι διατεθειμένη να πάει όπου τη χρειάζονται.

Η Αντζελίνα Τζολί, που εκτός από τις ταινίες της και τα παραλειπόμενα της προσωπικής και οικογενειακής της ζωής -τα οποία απασχολούν εξίσου τον Τύπο- είναι Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και έχει εκφράσει δημόσια τις θέσεις της για την προσφυγική κρίση, τη σεξουαλική βία και την προστασία του περιβάλλοντος, ερωτήθηκε στην εκπομπή Today programme εάν είναι στα σχέδια της να ασχοληθεί με την πολιτική.

«Εάν με ρωτούσατε είκοσι χρόνια πριν θα έβαζα τα γέλια... Πάντα λέω ότι θα πάω όπου με χρειάζονται.... Δεν ξέρω εάν κάνω για την πολιτική.... Μπορώ να δουλεύω με κυβερνήσεις, όπως επίσης και με στρατιωτικές υπηρεσίες, συνεπώς βρίσκομαι στην πολύ ενδιαφέρουσα θέση να μπορώ να κάνω πολλά πράγματα....» είπε η Τζολί προσθέτοντας ωστόσο «προς το παρόν θα παραμείνω ήσυχη».

Όταν δε, ο δημοσιογράφος Τζάστιν Γουέμπ τη ρώτησε εάν αυτό σημαίνει ότι θα είναι στη λίστα των 30-40 Δημοκρατικών που θα αναμετρηθούν για το χρίσμα του κόμματος στις επόμενες εκλογές, δεν απάντησε «όχι», αλλά περιορίστηκε να πει «ευχαριστώ».

Η Αμερικανίδα σταρ μεταξύ άλλων δήλωσε ότι, δυσκολεύεται να παρακολουθήσει τη δραστηριότητα των παιδιών της στα κοινωνικά δίκτυα, υπογραμμίζοντας ότι όπως οι «περισσότεροι γονείς» δεν μπορεί να έχει έλεγχο σε όλα όσα τα παιδιά είναι εκτεθειμένα, σημειώνοντας ότι κανένα από τα παιδιά της δεν έχει προφίλ στο facebook, όπως δεν έχει και η ίδια.

«Είμαστε η τελευταία οικογένεια που δεν είμαστε στο facebook» κατέληξε.