ΔΙΕΘΝΕΣ
25/12/2021 18:46 EET

Κέιτ Μίντλετον: Ελαμψε στο τηλεοπτικό της ντεμπούτο παίζοντας ένα συγκινητικό τραγούδι στο πιάνο

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έκανε ντουέτο με τον τραγουδιστή Τομ Γουόκερ στην εκπομπή "Μαζί στα κάλαντα των Χριστουγέννων".

WPA Pool via Getty Images

Η Κέιτ Mίντλετον κέρδισε τις εντυπώσεις στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο πιάνο.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ συνόδευσε τον τραγουδιστή Τομ Γουόκερ σε μια στιγμίαια έκπληξη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της ”Μαζί στα κάλαντα των Χριστουγέννων”.

″Χωρίς αμφιβολία, ήταν μια εμπειρία που συμβαίνει μόνο μια φορά στη ζωή”, είπε ο Γουόκερ για το ντουέτο τους, το οποίο προβλήθηκε την Παρασκευή το βράδυ στο Ηνωμένο Βασίλειο. «Κάθισε στο πιάνο με ένα σωρό μουσικούς με τους οποίους δεν έχετε παίξει ποτέ πριν και έπαιξαν ζωντανά μπροστά στην κάμερα, αλλά ήταν καταπληκτική».

Ο Γουόκερ πρόσθεσε: ”Είναι ένα τόσο υπέροχο, ευγενικό και εγκάρδιο άτομο και αφιέρωσε χρόνο για να ευχαριστήσει τον καθένα μουσικό προσωπικά για την ευκαιρία να παίξουμε μαζί. Ήταν μια τρελή μέρα για μένα, που ήμουν σε ένα τόσο όμορφο χώρος παίζοντας δίπλα στη Δούκισσα με το συγκρότημα μου και ένα κουαρτέτο εγχόρδων. Σίγουρα δεν θα το ξεχάσω ποτέ”

 

Σύμφωνα με βασιλική πηγή, η ιδέα για την παράσταση ήρθε από την ίδια τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ. Έμαθε πιάνο όταν ήταν ακόμα παιδί και έπαιζε συχνά μουσική καθ′ όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

«Η μουσική ήταν πολύ σημαντική για τη Δούκισσα κατά τη διάρκεια των lockdowns», ανέφερε η βασιλική πηγή. ”Αναγνωρίζει επίσης τον δυνατό τρόπο με τον οποίο η μουσική φέρνει τους ανθρώπους κοντά — ειδικά σε δύσκολες στιγμές. Για αυτούς τους λόγους, ήθελε να είναι μέρος της ερμηνείας του Tομ με αυτόν τον τρόπο.”

Οι παραγωγοί του προγράμματος δημιούργησαν μια μαγική σκηνή στο Chapter House του Westminster Abbey για την παράσταση, η οποία προηχογραφήθηκε την ημέρα πριν από τη λειτουργία της 8ης Δεκεμβρίου. Το μουσικό δίδυμο είχε προβάρει το τραγούδι μαζί μια φορά στο Λονδίνο και στη συνέχεια το ηχογράφησε μέσα σε «δύο λήψεις», προσθέτει η πηγή.

Πηγή: People