Κέιτι Πέρι: «Ο πρίγκιπας Κάρολος μου ζήτησε να τραγουδήσω στα φυτά του»

Το παράξενο αίτημα του πρίγκιπα της Ουαλίας.
ASSOCIATED PRESS

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι, μιλώντας για τον Πρίγκιπα Κάρολο, δήλωσε πως ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ, όχι μόνο «μιλάει» στα φυτά του, αλλά της ζήτησε μάλιστα να τους τραγουδήσει.

Σύμφωνα με το Independent, η 35χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε αυτήν την ιδιαίτερη χάρη που της ζήτησε ο Κάρολος, την Τρίτη, που ανακοινώθηκε πως θα υπηρετήσει ως πρέσβειρα του Ταμείου Προστασίας Παιδιών στην Ινδία του Βρετανικού Ασιατικού Ιδρύματος.

«Σύμφωνα με την δική μου προσωπική εμπειρία, ο πρίγκιπας έχει μια ευγενική ψυχή, τόσο ευγενική που, ναι, πολλές φορές μιλάει στα φυτά του. Με ρώτησε αν θα μπορούσα να τραγουδήσω σε αυτά και, ναι θα το κάνω, έχετε τον λόγο μου, κύριε».

Ο πρίγκιπας Κάρολος ανέβηκε στην σκηνή και δήλωσε: «Πρέπει να πω ότι είμαι εξαιρετικά ευγνώμων στην Κέιτι Πέιρι για την τόσο καλή εισαγωγή που μου έκανε, την οποία μόλις τώρα μου είπε ότι θέλει να την κάνει λίγο πιο πικάντικη, αλλά νομίζω αντιστάθηκε στον πειρασμό».

Η απόφαση να διοριστεί η Πέρι πρέσβειρα του Ταμείου Προστασίας Παιδιών στην Ινδία έχει δεχτεί αρκετά επικριτικά σχόλια στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, με ορισμένους να κατηγορούν την σταρ ότι ενθαρρύνει το «Σύμπλεγμα του Σωτήρα».

Το Βρετανικό Ασιάτικο Ίδρυμα ιδρύθηκε το 2007 από τον Πρίγκιπα Κάρολο και μια ομάδα Βρετανών επιχειρηματιών στην Ασία.

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα υποστηρίζει περίπου 5,8 εκατομμύρια παιδιά που υποβάλλονται σε καταναγκαστική εργασία στην Ινδία, με δεκάδες χιλιάδες να εργάζονται σε επικίνδυνα εργαστήρια.

Πηγή: independent

Δημοφιλή