Κιλκίς: Κτηνοτρόφος σκότωσε με καραμπίνα έναν από τους ληστές του

Ο 45χρονος πήγε στην κτηνοτροφική μονάδα μαζί με άλλα τρία άτομα. Αφού τραυματίστηκε τον μετέφεραν με αυτοκίνητο σε ένα σπίτι, όπου και κατέληξε.
RealPeopleGroup via Getty Images

Στη σύλληψη ενός 54χρονου κτηνοτρόφου προχώρησαν το βράδυ της Δευτέρας οι αστυνομικοί του Κιλκίς, καθώς με το κυνηγετικό όπλο του πυροβόλησε και σκότωσε θανάσιμα έναν 45χρονο, την ώρα που μαζί με συνεργούς του επιχειρούσαν να διαρρήξουν την πόρτα, για να τον ληστέψουν.

Το θύμα, το οποίο έχει γεννηθεί στη Γεωργία, αποφυλακίστηκε το 2019 από τις φυλακές και έχει σημανθεί στη χώρα μας με τέσσερα διαφορετικά ονοματεπώνυμα, πήγε στην κτηνοτροφική μονάδα του 54χρονου, στην περιοχή Μουριές, με ακόμα τρία άτομα λίγο πριν από τις εννέα το βράδυ της Δευτέρας.

Την ώρα που προσπαθούσαν να παραβιάσουν την πόρτα, έγιναν αντιληπτοί από τον κτηνοτρόφο, ο οποίος άνοιξε πυρ με την κυνηγετική καραμπίνα και τραυμάτισε σοβαρά τον 45χρονο.

Οι τέσσερις επίδοξοι ληστές τράπηκαν σε φυγή με ένα αυτοκίνητο, μετέφεραν τον 45χρονο στο σπίτι, όπου φιλοξενείτο και εκεί υπέκυψε στο τραύμα του, ενώ ο 54χρονος κάλεσε τις αρχές και ενημέρωσε για το περιστατικό. Την προανάκριση έχουν αναλάβει τα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, τα οποία θα οδηγήσουν στις δικαστικές αρχές τον 54χρονο.

Δημοφιλή