Κόλιν Φάρελ για το The Penguin: Θα είναι «σκοτεινό» και «απίστευτα βίαιο»

Τι δήλωσε ο Ιρλανδός ηθοποιός -ο οποίος εμφανίζεται για τις ανάγκες του ρόλου κάτω από τόνους προσθετικών- για το spinoff του «The Batman».
(Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)
(Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)
via Associated Press

Αν και το επερχόμενο σίκουελ του «The Batman» με την υπογραφή του Ματ Ριβς δεν θα φτάσει στις αίθουσες πριν από το 2026, οι φαν του αγαπημένου υπερήρωα θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν το σκοτεινό πρόσωπο της Gotham City εντός του έτους, καθώς ο Ριβς είναι παραγωγός του «The Penguin», της spinoff σειράς του Max, στην οποία ο Κόλιν Φάρελ επιστρέφει στον ρόλο του του αρχιμαφιόζου Oswald «Oz» Cobblepot, εχθρού του Μπάτμαν.

Η ερμηνεία του Φάρελ ως Οζ (περισσότερο γνωστού ως «The Penguin») θεωρήθηκε από πολλούς ως η κορυφαία στιγμή του «The Batman», παρόλο που ο Ιρλανδός ηθοποιός -εντελώς αγνώριστος με τα προσθετικά για τις ανάγκες του ρόλου- εμφανίστηκε μονάχα σε λίγες σκηνές. Σε μια νέα συνέντευξη στο MovieZine, ο Φάρελ δήλωσε ότι η σειρά θα εξερευνήσει τη βαρβαρότητα του χαρακτήρα.

«Είναι σκοτεινή, αυτό μπορώ να σας πω», δήλωσε ο πρωταγωνιστής για τη σειρά, showrunner της οποίας είναι η Lauren LeFranc. «Είναι πραγματικά σκοτεινή. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν διασκέδασα, πέρασα καταπληκτικά κάνοντάς την. Είναι απίστευτα βίαια. Είναι η άνοδος ενός ανθρώπου σε αυτό που πάντα ονειρευόταν να κατακτήσει, δηλαδή μια συγκεκριμένη μορφή εξουσίας, ένα social status».

Όπως είπε, η απουσία του Carmine Falcone που ενσάρκωσε ο Τζον Τορτούρο, δίνει στον χαρακτήρα το περιθώριο να κυνηγήσει τις μεγαλειώδεις φιλοδοξίες του.

«Ο θάνατος του Carmine Falcone στο τέλος του [The Batman] αφήνει αυτό το κενό στη Γκόθαμ που πρέπει να καλυφθεί, και έτσι υπάρχουν διάφοροι που κυνηγούν την εξουσία. Αυτό είναι το ταξίδι του Όσβαλντ, που προσπαθεί να φτάσει στην κορυφή μέσα από μεγάλα εμπόδια».

«Πρέπει να δούμε τι τον έκανε τον άνθρωπο που είναι. Και επίσης, πιστεύω ότι η ιστορία θα συνεχίσει από εκεί που τελείωσε η ταινία. Νομίζω ότι θα συνεχίσει λίγο μετά το τελευταίο καρέ της ταινίας. Θα κάνουμε μία μικρή στροφή προς τον κόσμο του Οζ και στο πώς αρχίζει να ονειρεύεται ότι θα καλύψει το κενό εξουσίας που μπορεί να υπάρχει», πρόσθεσε.

Το «The Penguin» αναμένεται να προβληθεί στο Max το φθινόπωρο του 2024.

Με πληροφορίες από Indiewire

Δημοφιλή