Κολωνός: Τέσσερις νέες συλλήψεις για την υπόθεση τής 12χρονης

Mετά τις νέες συλλήψεις ο αριθμός των ανδρών που αντιμετωπίζουν αυτήν την κατηγορία ανέρχεται στους 36.
Eurokinissi

Σε τέσσερις νέες συλλήψεις προχώρησαν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, τα οποία εκτέλεσαν τα ισάριθμα εντάλματα, που εξέδωσε η 33η Τακτική Ανακρίτρια, για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

.
.
ΕUROKINISSIEurokinissi

Κατά την τελευταία κατάθεσή της η ανήλικη πριν από λίγες ημέρες αναγνώρισε τους τέσσερις άνδρες και ουσιαστικά έβαλε τη δική της υπογραφή στα εντάλματα σύλληψής τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον 63χρονο, που την προηγούμενη εβδομάδα είχε συλληφθεί στην Ομόνοια, καθώς επιχείρησε να προσεγγίσει ερωτικά ένα δεκατετράχρονο κορίτσι, αλλά οι γονείς της μαζί με τους αστυνομικούς «έστησαν» ραντεβού μαζί του για να τον συλλάβουν. Ο δεύτερος είναι ένας 82χρονος Έλληνας και οι άλλοι δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν 43 και 46 ετών.

Όλοι τους κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, έναντι αμοιβής και μετά τις νέες συλλήψεις ο αριθμός των ανδρών που αντιμετωπίζουν αυτήν την κατηγορία ανέρχεται στους 36.

Οι συλληφθέντες θα κληθούν να απολογηθούν στην Ανακρίτρια και στη συνέχεια θα αποφασιστεί η περαιτέρω ποινική μεταχείρισή τους.