Κορονοϊός: Για τους εμπόρους ναρκωτικών ισχύουν οι απαγορεύσεις;

«Πόσος κίνδυνος, πρώτα για τους άρρωστους αυτούς ανθρώπους και μετά για τους κατοίκους;»
APOSTOLOPOULOS
APOSTOLOPOULOS

Για τους εμπόρους ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας ισχύουν οι απαγορεύσεις για τον κορονοϊό;». Αυτό αναρωτιέται ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων, Γιώργος Αποστολόπουλος. Και αυτό διότι οι έμποροι ναρκωτικών συνεχίζουν τη «δουλειά» τους στο κέντρο της πόλης. Γύρω τους συνωστίζονται τοξικομανείς, παρά την απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων.

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Κορονοιός και «Ναρκωιός» μαζί στην Αθήνα!
Εικόνες φρικτές, εικόνες ντροπής...

Την ίδια ώρα που οι πολίτες παλεύουν με τη μάστιγα της νέας απειλής, αυτή είναι η κατάσταση στην οδό Μενάνδρου (στο ύψος της Βάθης), στην οδό Αντωνίαδου (δίπλα στην ΑΣΟΕ και στο Πεδίον Άρεως), στην οδό Λιοσίων (στον Άγιο Παύλο) και δίπλα στο Κεντρικό Κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Υπαρκτό το πρόβλημα και σε μεμονωμένα σημεία της πλατείας Αμερικής, της πλατείας Κουμουνδούρου, της πλατείας Βικτωρίας, του Κεραμεικού, του Αγίου Παντελεήμονα, ακόμα και των Εξαρχείων (λόφος Στρέφη κλπ).

apostolopoulos
apostolopoulos

Έμποροι και χρήστες ναρκωτικών καταστρέφουν ζωές και αυτοκαταστρέφονται. Τι εξήγγειλαν για τον κορονοιό; Απαγόρευση συνάθροισης άνω των... δέκα ατόμων; Για τους εμπόρους φαίνεται δεν ισχύει...

apostolopoulos
apostolopoulos

Πόση ντροπή πια;
Πόσος κίνδυνος, πρώτα για τους άρρωστους αυτούς ανθρώπους και μετά για τους κατοίκους;
Είμαστε παντού και είμαστε μαζί!!».

Πολίτες που ανησυχούν ότι πάσχουν από λοίμωξη του αναπνευστικού (πυρετό ή/και βήχα ή/και δύσπνοια) και ήρθαν σε επαφή με πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα ή έχουν ιστορικό ταξιδιού σε πληττόμενες χώρες θα πρέπει να επικοινωνούν με τον ΕΟΔΥ στο τηλ. 1135.

Προσοχή: Δεν θα πρέπει να επισκέπτονται ιδιωτικά ιατρεία, εφημερεύοντα νοσοκομεία, εξωτερικά ιατρεία κ.λπ. Ο ΕΟΔΥ θα μεριμνήσει για την διακομιδή τους σε νοσοκομεία αναφοράς του κορονοϊού. Χρήσιμες πληροφορίες εδώ.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα