Λονδίνο: Νεογέννητο κοριτσάκι βρέθηκε μέσα σε μία τσάντα για ψώνια σε θερμοκρασία υπό του μηδενός

Την βρήκε ένας περιπατητής σκύλων, ο οποίος την κράτησε ζεστή μέχρι να φτάσουν οι τραυματιοφορείς.
Η διασταύρωση του Greenway και της High Street South στο Newham του ανατολικού Λονδίνου, όπου ένα νεογέννητο μωρό βρέθηκε μέσα σε μια τσάντα για ψώνια από έναν περιπατητή σκύλου.
Η διασταύρωση του Greenway και της High Street South στο Newham του ανατολικού Λονδίνου, όπου ένα νεογέννητο μωρό βρέθηκε μέσα σε μια τσάντα για ψώνια από έναν περιπατητή σκύλου.
Yui Mok - PA Images via Getty Images

Ένα νεογέννητο κοριτσάκι βρέθηκε τυλιγμένο σε μια πετσέτα μέσα σε μια τσάντα για ψώνια στο ανατολικό Λονδίνο.

Το μωρό ανακαλύφθηκε στο Νιούχαμ σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός από έναν περιπατητή σκύλων, ο οποίος το κράτησε ζεστό μέχρι να φτάσουν οι τραυματιοφορείς..

Η αστυνομία δήλωσε ότι το μωρό είναι σώο και ασφαλές στο νοσοκομείο.

Οι αξιωματικοί δήλωσαν πως «ανησυχούν πολύ» για την ευημερία της μητέρας του κοριτσιού και απηύθυναν έκκληση να επικοινωνήσει μαζί του.

Η αστυνομία κλήθηκε περίπου στις 23:15 ώρα Ελλάδας την Πέμπτη, όταν ο περιπατητής σκύλων βρήκε το μωρό στη συμβολή των οδών Greenway και High Street South.

Ο επιθεωρητής Σάιμον Κρικ δήλωσε ότι η προσπάθεια του περιπατητή να κρατήσει το κοριτσάκι ζεστό «συνέβαλε στη διάσωση της ζωής του μωρού».

Πρόσθεσε: «Είμαστε εξαιρετικά ανήσυχοι για την ευημερία της, καθώς είχε μια τραυματική εμπειρία και θα χρειαστεί άμεση ιατρική φροντίδα μετά τη γέννα.

Εκπαιδευμένοι γιατροί και εξειδικευμένοι αστυνομικοί είναι έτοιμοι να την υποστηρίξουν και προτρέπουμε τη μητέρα της να επικοινωνήσει τηλεφωνικά ή να προσέλθει με τα πόδια στο πλησιέστερο νοσοκομείο ή αστυνομικό τμήμα».

Και στην συνέχεια τόνισε: «Σας παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι η κόρη σας είναι καλά και ανεξάρτητα από τις περιστάσεις, παρακαλούμε να αναζητήσετε βοήθεια καλώντας το 999 (αριθμός τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης στο Ηνωμένο Βασίλειο).

Η αστυνομία ζητά επίσης από όποιον πιστεύει ότι γνωρίζει τη μητέρα του μωρού να επικοινωνήσει μαζί της.

Το βρέφος είναι το τρίτο που βρίσκεται στο Νιούχαμ μέσα σε τέσσερα χρόνια, μετά από ένα κορίτσι που είχε αφεθεί σε ένα πάρκο τον Φεβρουάριο του 2019 και ένα αγόρι στο δρόμο τον Ιανουάριο του 2020.

Πηγή: BBC

Δημοφιλή