ΚΟΙΝΩΝΙΑ
08/09/2018 10:35 EEST | Updated 08/09/2018 12:06 EEST

Νεκρός σε μαφιόζικη επίθεση με πυροβολισμούς στο Νέο Ψυχικό

Eurokinissi

Τη ζωή του έχασε ένας 57χρονος άντρας, φαρμακοποιός στο επάγγελμα, όταν δέχθηκε πυροβολισμούς από αγνώστους στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ιωνίας στο Νέο Ψυχικό.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 9.35, πρωί Σαββάτου, όταν άγνωστοι πλησίασαν τον άνδρα και το πυροβόλησαν εξ επαφής κάτω από το σπίτι του. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε τον τραυματία στο κοντινότερο νοσοκομείο, όπου όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. 

Εν τω μεταξύ το ίδιο επώνυμο με φυλακισμένο που κατηγορείται για μεγάλο σκάνδαλο έχει ο φαρμακοποιός που δολοφονήθηκε κάτω από το σπίτι του –μέσα στο αυτοκίνητό του- στο Νέο Ψυχικό.

Το γεγονός αυτό σήμανε ακόμα μεγαλύτερο συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ. Η σύζυγος, ωστόσο, του θύματος είπε στους αστυνομικούς ότι ο 57χρονος άντρας της δεν έχει καμία σχέση –ούτε συγγενική, ούτε φιλική- με τον κατάδικο.

Η επίθεση με πυροβολισμούς χαρακτηρίζεται από τους αστυνομικούς «επαγγελματική». Οι δράστες παρακολουθούσαν το θύμα, περίμεναν να μπει στο αυτοκίνητό του για να μην έχει περιθώρια αντίδρασης, και τον πυροβόλησαν εξ επαφής. 

Sponsored Post